TWB3 rotfls

Other topics
Post Reply
User avatar
empi
Posts: 1035
Joined: 29 Oct 2005, 00:00
Location: Radom

TWB3 rotfls

Post by empi » 14 Jan 2011, 15:50

http://www.trucks.phototrans.eu/14,743,2.html

empj (*.internetdsl.tpnet.pl) (2011-01-14 12:27:46.775473)
To jest już przegięcie, proszę o zablokowanie sobie zdjęcia.

;)
potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
User avatar
Luke_Police
Posts: 489
Joined: 06 Nov 2007, 00:00

Re: TWB3 rotfls

Post by Luke_Police » 19 Feb 2011, 19:49

Oto jak czasami TWB3 miesza się z TWB2: viewtopic.php?f=27&t=5942&start=10. :D

Dodam, że miałem swego czasu podobną sytuację. Użytkownik zgłosił mi na priv problem, że nie może dodać pojazdu do bazy, bo nie widzi w spisie przewoźnika, którego dodał, a odświeżanie strony nie pomaga. Po bliższej analizie sytuacji okazało się, że dodał przewoźnika na TWB2, a chciał dodać pojazd na TWB3... Dodam, że zorientowałem się, kiedy próbując dodać ciężarową Scanię do bazy zobaczyłem spis modeli autobusowych :)
User avatar
Luke_Police
Posts: 489
Joined: 06 Nov 2007, 00:00

Re: TWB3 rotfls

Post by Luke_Police » 04 Dec 2011, 13:34

Wedle komentarze Michała, pani szukała u nas pracy: viewtopic.php?f=22&t=8349
Post Reply