8 lat phototrans.eu
- decomposed05
-
Re: 8 lat phototrans.eu
Nie ma problemu z wynajęciem Zemuna na dzień wolny - czyli na sobotę.
Koszt wynajmu na osiem godzin, na ~150 kilometrową trasę nie powinien przekroczyć 1100-1200 zł z podatkiem. Na 40 osób wychodzi po 30 zł, na 60 - po 20 zł.
Także - kto by się pisał, to niech się piszę; żebym wiedział na czym stoję. Ze swojej strony mogę zapewnić, że trasa z pewnością będzie ciekawa. A Zemuny powinny się do marca uchować - jakiś imć zdziwił się pytaniem o najbliższą kasację Zemunów
Koszt wynajmu na osiem godzin, na ~150 kilometrową trasę nie powinien przekroczyć 1100-1200 zł z podatkiem. Na 40 osób wychodzi po 30 zł, na 60 - po 20 zł.
Także - kto by się pisał, to niech się piszę; żebym wiedział na czym stoję. Ze swojej strony mogę zapewnić, że trasa z pewnością będzie ciekawa. A Zemuny powinny się do marca uchować - jakiś imć zdziwił się pytaniem o najbliższą kasację Zemunów

Zgłaszam się 

A gdzie rozpoczęcie / zakończenie imprezy, i jak czasowo?
-
Kilometry "liniowe" liczone są od bramy głównej (pętla autobusowa). A czasowo - no tu jest kwestia dojazdu uczestników spoza GOPu. Na pewno nie pojedziemy do Katowic. Niech się pierw zadeklaruje ile osób jedzie i skąd będą jechać - wtedy będziemy uzgadniać szczegóły. Do niedzieli chciałbym wiedzieć co i jak - żeby w przyszłym tygodniu móc już ustalić godziny wyjazdu i zjazdu.
- Marcin Ciszewski
Potencjalnie jestem chętny, mam nadzieje że tym razem nic mi nie wypadnie 

Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Ja się piszę
Wstępnie z BB pełny samochód 

Ja mam zamiar przyjechać, ale ze stolicy to pewnie więcej się pojawi.
Chciałbym się dowiedzieć o której godzinie by to się rozpoczęło i zakończyło bo nie wiem jak mamy z Podkarpacia pociągi planować do Mysłowic, tzn. na którą godzinę?
- Konrad Bek