Co z Ciebie za miłośnik? :>skimboy wrote:nie będę siedział 11 godzin w autobusie
8 lat phototrans.eu
Re: 8 lat phototrans.eu
No właśnie, toż to sama przyjemność 

A czy będą także wersje tych koszulek dla żeńskiej części uczestników imprezy?
Jakby co, to ja jestem chętna na takową.

Obawiam się, że nie mam już nawet tej "wspaniałej" możliwości - kurs został skasowany :/slavco wrote:Co z Ciebie za miłośnik? :>skimboy wrote:nie będę siedział 11 godzin w autobusie
Być to nie będę, ale do nabycia koszulki byłabym chętnaKinga wrote:A czy będą także wersje tych koszulek dla żeńskiej części uczestników imprezy? Jakby co, to ja jestem chętna na takową.

Też Ci kurs zlikwidowali?Być to nie będę, ale do nabycia koszulki byłabym chętna

@skimboy: spoko, może ktoś z nad morza będzie ciągnąć to Cie autem weźmie albo z Warszawy trafi się wolne miejsce?
Złodzieje ukradli kurs, jeszcze w sierpniu był. Jakby były fajne te koszulki, to ja też bym zamówiłCrom wrote:Też Ci kurs zlikwidowali?Być to nie będę, ale do nabycia koszulki byłabym chętna
@skimboy: spoko, może ktoś z nad morza będzie ciągnąć to Cie autem weźmie albo z Warszawy trafi się wolne miejsce?

Niee.. Ograniczana przez rodzicielkę jestemAlojz wrote:Też Ci kurs zlikwidowali?

Poza tym z moim stażem tutaj to aż głupio się pchać

- maciekbond
A tam gaba opowiadasz
jak uda mi się to też się pojawię mimo małego stażu.

- decomposed05
Jeśli do poniedziałku (15 luty 2010) nie będzie oficjalnego potwierdzenia, że jest impreza wraz z ogłoszeniem. To 8 lat phototrans.eu zostanie zorganizowane gdzie indziej niż hucianym zemunem lub zostanie odwołane.