Nie mam po czym ochłonąć, bo mnie to bawi, a sprawa z opisem jest dalej 'aktywna', został usunięty, bo kolega Morpheo po chamsku go zmieniał, przez co się robiły w nim krzaki, a ja nie mam zamiaru ich poprawiać i nie życzę sobie, żeby on go poprawiał, bo nie ma co w nim poprawiać, a robi to, żeby mnie podpuścić.
Druga sprawa - jak koleżka zarzucił - nie ma przydziałów wozów na linie, a tu się myli, bo są, jak nie konkretnych sztuk na konkretne linie, to typów. W związku z tym, iż nie mam czasu na regularne focenie - od kilku miesiecy wstecz focę tylko od wielkiego dzwona (jakiś ciekawy wyjazd, z planu, bądź rezerwy), bądź jak mam czas - wsio co popadnie, stąd tag promocja. W Bolesławcu, małym miasteczku najdłuższy pojazd zamyka się 10m, a najmniejszy w 8,5m, a ścisły przydział typów się dzieli na A1010M+M101, M081, H9-35, i Stario. Od tego zaczyna się plan wozów. Kolejnym czynnikiem jest to, czy auto śmiga na abecadłach (dodatki, dwurazówki), czy planowe. I czasami się zdarza, że auto z dodatków ląduje na brygadzie planowej, wcale nie z rezerwy i to już jest dla mnie promocja. Kolejną promocją jest to, gdy dany typ wozu, bądź dany wóz przypisany do danej linii śmiga na innej, bądź małe poleci tam, gdzie nie powinno. I na tym się kończy moja specyfika, co do dodawania tagów na TWB.
Z rezerwą wiadomo, opis brygad dodaje ze względu na częste zmiany łączeń między brygadowych, a to jest mi pomocne pod zdjęciami, a jak kogoś to ciekawi, to się przeważnie pyta w komentarzu o rozwinięcie 'szyfru'
Jeszcze bardziej smieszne jest to, że udziela się prawie cała Legnica z TWB, rozbudzeni przez Morphea, który uraz osobisty do mnie przelewa tutaj, a to mnie śmieszy, jak mało co. A dobrze, niech się wielce szanowny pobawi, może jeszcze mu grabki kupić? :> Ja się pośmieje, ucichnie ta sprawa, troche odczeka i znów się zacznie.
Deco, decyduj co w tej sprawie. Jak Morpheo, albo kto inny z Legnicy nie będzie edytować mi innych informacji z MZK Bolesławiec - opis wrzucę.