Żyj dalej w swoim własnym świecie, w którym wszyscy dookoła są źli, zaś Ty jeden nieomylny. W blokowaniu zdjęć przeze mnie nie ma ani grama prywaty. Zdarza mi się oczywiście czasem na kogoś wkurzyć i nigdy w życiu nie było ani nie będzie to powodem do zablokowania zdjęcia.padamus wrote:Dobrze wiemy, że chodzi o co innego.Adam G.1 wrote:Nie jestem robotem i nie jestem w stanie obejrzeć wszystkich zdjęć - dlatego nie każde nadające się do wyeliminowania, jest eliminowane. Tu sytuacja była nadzwyczaj prosta - miniatura zdjęcia oraz data wykonania dawała podstawy do uznania go za kiepskie. Otworzyłem więc i zweryfikowałem.
Mam szczerze dość dyskusji z Tobą, bowiem wszystkie od wielu lat opierają się na tych samych argumentach, nie przyjmujesz do siebie ani grama krytyki. Zablokowanie zdjęcia Tobie lub Kindze kończy się zwykle, jak widać, wszczęciem bezsensownej awantury, której sensu nikt poza Tobą samym nie widzi. Mało kto reaguje w taki sposób, w dodatku niemal każdy ostatecznie rozumie swój błąd i zwykle jakość dodawanych zdjęć się poprawia. Przemyśl to sobie, proszę.