www.phototrans.eu: aerdyduy
www.phototrans.eu: aerdyduy

Re: www.phototrans.eu: aerdyduy
Bardzo się cieszymy, że twoje, ale po lewej ucięta puszka i z lewej strony od góry wydaje mi się rozmazane. Myślę, że robione komórką.
-
-
biggie wrote:Bardzo się cieszymy, że twoje, ale po lewej ucięta puszka i z lewej strony od góry wydaje mi się rozmazane. Myślę, że robione komórką.
-
Pozdrawiam!
krzysiekz
krzysiekz
- projektor_ols
A ja z kolei uważam, że co niektórzy nie powinni się tutaj wypowiadać - i to nie ze względu na zerowy dorobek tylko żeby sobie oszczędzili kompromitacji.
Zresztą - co mnie to. ;>
Zresztą - co mnie to. ;>
Chyba Nokią 3310...biggie wrote:Bardzo się cieszymy, że twoje, ale po lewej ucięta puszka i z lewej strony od góry wydaje mi się rozmazane. Myślę, że robione komórką.
-
Może warto, żeby Admin jakoś zablokował możliwość pisania w tym dziale dla osób, które są tu krócej niż... Pół roku? Bo istotnie, jak się czyta "porady" niektórych nowicjuszy i to, jak oni by nie zrobili tego zdjęcia, to nieco smuci...projektor_ols wrote:A ja z kolei uważam, że co niektórzy nie powinni się tutaj wypowiadać - i to nie ze względu na zerowy dorobek tylko żeby sobie oszczędzili kompromitacji.
Zresztą - co mnie to. ;>

Ja tu widzę inny problem - jak zbanować tego gościa, który wrzuca przypadkowe knoty z przypadkowym ciągiem znaków w podpisie tak, żeby nie wyeliminować możliwości dodawania fotek innym? "Starzy" wiedzą, że to jakiś "mściciel z Lubina", więc się nie produkują, a "młodzi" tej wiedzy nie mają, więc piszą...vecto_529 wrote:Może warto, żeby Admin jakoś zablokował możliwość pisania w tym dziale dla osób, które są tu krócej niż... Pół roku? Bo istotnie, jak się czyta "porady" niektórych nowicjuszy i to, jak oni by nie zrobili tego zdjęcia, to nieco smuci...
Bóg dał nam Internet, a diabeł Neostradę.
Jeśli ma zmienne IP, to mechanicznie tego nie zablokujesz. A na pewno ciężko będzie... Niestety.egon wrote:Ja tu widzę inny problem - jak zbanować tego gościa, który wrzuca przypadkowe knoty z przypadkowym ciągiem znaków w podpisie tak, żeby nie wyeliminować możliwości dodawania fotek innym? "Starzy" wiedzą, że to jakiś "mściciel z Lubina", więc się nie produkują, a "młodzi" tej wiedzy nie mają, więc piszą...

Zawsze pozostaje MAC.vecto_529 wrote: Jeśli ma zmienne IP, to mechanicznie tego nie zablokujesz. A na pewno ciężko będzie... Niestety.