W mojej rodzinie zaczęło się na dziadkach mam nadzieje ze skoczy się na moich wnukach i dalej ,że tak pokoleniem będzie szło komunikacja jest praktycznie w życiu człowieka duża częścią przeciętnie Polak ponad 30 % spędza w komunikacji miejskiej zawsze samochód się zepsuje to i tak wybierają nas bo z buta nikomu się nie chce chodzić tak więc zawsze będzie komunikacja na TOPIE i to jest ważne ,zarobki mnie nie interesują naprawdę liczy się to żeby robić to co się kocha ja bynajmniej tak na to patrze i zdanie innych mnie nie obchodzi każdy może mówić co chce ale to jest moja pasja ,hobby ...

I mam taką nadzieję że ta strona pozwoli mi być na bieżąco PRZYZNAM SIĘ Z RĘKA NA SERCU ŻE JAK BYŁAM MŁODSZA I SZUKAŁAM ZDJ TRAM LUB AUTOBUSÓW ZDARZYŁO MI SIĘ ŻE WŁASNIE Z TEJ STRONY KILKA SOBIE POBRAŁAM I DODAŁAM JE NA STRONĘ NIE WIEDZIAŁAM WTEDY ŻE COŚ TAKIEGO JEST KARALNE I UZNAWANE ZA KRADZIEŻ I Z GÓRY BARDZO PRZEPRASZAM ZA TAKIE WYCZYNY !! MIŁO ŻE MOGĘ TU DOŁĄCZYĆ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH TAK SAMO KOCHAJĄCYCH KOMUNIKACJE JAK JA !