www.phototrans.eu: MikołajNS

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
Post Reply
MikołajNS

www.phototrans.eu: MikołajNS

Post by MikołajNS » 17 Feb 2012, 15:38

ImageMoja druga próba. Rano już próbowałem wysłać drugą kandydaturę, ale nie chciało coś mi wejść. Przy mojej pierwszej kandydaturze podejrzane wydawało się moje krótkie uzasadnienie, więc tym razem postaram się napisać coś więcej. Robię zdjęcia głównie z Nowego Sącza i okolic. Tym razem popracowałem nad obróbką, bo przy ostatniej próbie obróbka była do niczego. Wiem ze w Nowym Sączu poziom zdjęć jest wysoki, tak że ciężko będzie mi się dostać. Mimo wszystko proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam :)
karolwozniak

Re: www.phototrans.eu: MikołajNS

Post by karolwozniak » 17 Feb 2012, 15:50

Technicznie - OK. Od kadru mogłeś trochę więcej wyciągnąć. Tak według mnie, ale niech wypowie się też ktoś z dłuższym stażem. :)
piotr_kosz

Post by piotr_kosz » 17 Feb 2012, 20:07

Przyzwoite, jednak jak się patrzy na pozostałe fotografie pochodzące z Nowego Sącza... to czuć niedosyt.

Moim zdaniem wykazałeś się jednak umiejętnościami:
- żadna latarnia nie jest ucięta,
- bardzo dobre proporcje, w których złapałeś pojazd (stosunek "pejzażu" do ziemi),
- autobus został idealnie złapany pomiędzy miejscami zacienionymi.

Może trochę wymiary są dziwne, jednak zdjęcie jest przyzwoite (jak na warunki tego działu).
decomposed05

Post by decomposed05 » 17 Feb 2012, 21:17

karolwozniak wrote:Technicznie - OK. Od kadru mogłeś trochę więcej wyciągnąć. Tak według mnie, ale niech wypowie się też ktoś z dłuższym stażem. :)
Romsterku, to że wczoraj dostałeś konto to nie oznacza, że musisz się tu wypowiadać.
Administrator

Decision

Post by Administrator » 17 Feb 2012, 21:18

User was denied
decomposed05

Post by decomposed05 » 17 Feb 2012, 21:33

Jest błąd w skrypcie, który zawsze odrzuca kandydaturę. Proszę o dogrywkę.
Post Reply