Dyskusja o knotach, czyli szukamy nowych blokerów
Re: Dyskusja o knotach, czyli szukamy nowych blokerów
Ale czad, to tak się da? Że sobie napisze, że chce i dostane? To ja też chce, i jeszcze inne żeby było kolorowo przy nicku jak u Tatusia
Plosie.

Jeżeli decyduję się pełnić tą funkcję to jest raczej zrozumiałe, że będę "patrolował każdą dzielnicę" 

Skromność przez was przemawia! 

- projektor_ols
Podmiocie: Zamiast literek to prędzej cudem w prezencie dostaniesz puszkę piwa EB. 

Jeżeli już został ten temat poruszony, to ja bym w roli blokera widział Gumisia albo Patryka co plenerki ładne cyka 

No, u nas w regionie nie ma nikogo, to rzeczywiście dobry pomysł jest.Bartek wrote:Patryka
- justforfun
Jak rzucamy propozycje to:
Oskarpaj, Patryk, Bartek Musiał oraz Hannibal. Według mnie każdy z nich poradziłby sobie w roli blokera
Oskarpaj, Patryk, Bartek Musiał oraz Hannibal. Według mnie każdy z nich poradziłby sobie w roli blokera

Ja też chcę! Będę gnębił każdego! Muhahaha!
;-)
;-)
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
Świeżaków przybywa, ale czy naprawdę jest konieczne zapotrzebowanie na kolejnych blokerów? Siłą rzeczy jedni przybywają, ale też wielu użytkowników zawiesza działalność na galerii i grono aktywnych i regularnie wrzucających zdjęcia autorów nie wydaje mi się szersze jak 2-3 lata temu. Prócz kilku ekstremalnych przypadków, które momentalnie są sprowadzane do parteru za pomocą komentarzy (i niektórzy się dość szybko wyrabiają!) nie jest aż tak źle. Kandydatów może być setka, a robić ni ma w zasadzie czego, blokerów moim zdaniem wystarczy.
A żeby dalej pociągnąć rzucanie kandydatów jak leci, proponuję największych knociarzy, a co!
A żeby dalej pociągnąć rzucanie kandydatów jak leci, proponuję największych knociarzy, a co!
Z wyżej wspomnianych kandydatur popieram Lukasego.
Když inspekce přijde a optá se: ,Máte nějakou stížnost?`, tak musíš, smrade, stát hapták, zasalutovat a odpovědět: ,Poslušně hlásím, že nemám, že jsem úplně spokojen.` - Jak to řekneš, hnuse, opakuj to!