Zmiany
- Luke_Police
Re: Zmiany
Tak mi się przypomniało, że autor nr 1775 też chyba na jakąś literkę zasłużył. Pracuje na zlecenie jako konduktor biletowy na Linii Samorządowej/Działkowej/Plażowej i liniach pracowniczych w SPPK. Natomiast autor nr 91 pracuje u organizatora komunikacji miejskiej w Szczecinie.
A autor numer 159 wciąż nie doczekał się odpowiedniej literki D, pomimo tego, że występuje częściej na zdjęciach niż inni, którzy ową literkę otrzymali. 

Przyjemnej lektury? Upewniłem się przynajmniejdecomposed05 wrote:I co ja mam powiedzieć?mzk8044 wrote:Ja siedzę za biurkiem i czytam jaki to świat jest zły, ale na zleceniu. No cóż, pewnie się nie liczy.

- decomposed05
Przyjemnej lektury! W sumie to tak ale moze nie. Chodzi o to by sezonowym ankieterom nie dawać P
Temu panu za kierownicą też się D należy: http://phototrans.pl/14,662805,0,MAN_NL313_CNG_14.html
Deco, dałoby radę wyłączyć html do formatowania tekstu w Ostatnich aktywnościach na głównej? Szlag mnie trafia jak jeden komentarz był napisany ze znacznikami pogrubienia i pochylenia, nie wyświetla się cały i dzięki temu wszystko niżej wygląda tragicznie.
- decomposed05
Da się.
To bym poprosił o zrobienie w jakiejś wolnej chwili. 

- decomposed05
Nowe powinny być ok.
Jo, przaśnie jest.