No może odrobinę stronniczy jest ale tak to jest - nie ma obiektywnych mediów, tylko krowa nie zmienia swoich poglądów i dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą.

Popieram kandydaturę Roberta oraz wspomnianego przez niego Mateusza. Choć jeśli Robert ma z kimś lekko powiedziawszy kosę to ten ktoś może mieć przerąbanevecto_529 wrote:Skoro zostałem gdzieś tam wspomniany, to podpieram swoją "kandydaturę" tym, że nie chowam głowy w piasek jak widzę jakieś kiepskie zdjęcie. Bo chyba taką cechą powinien okazywać się cenzor. Mamy ponad pół miliona zdjęć, wozy mają po 20-30 zdjęć i dodawanie kolejnego, mało ciekawego zdjęcia "na sztukę" mija się z celem. Takie zabiegi były dobre jakieś 6 lat temu i więcej. (Co innego, jeśli jedziemy do miasta, skąd fotek nie ma...) Poza tym, ostatnio przyszło do nas bardzo dużo młodych-gniewnych autorów, którzy myślą, że w dziedzinie fotografii pozjadali wszelkie rozumy, ich racja jest bardziej mojsza niż twojsza i jest najmojsza... Wiadomo, nikt nie jest idealny - moim zdjęciom daleko do ideału (choć się staram!), jednak wytykanie podstawowych błędów jest dobre, zdrowe i chyba pomaga każdemu z nas poprawiać swój warsztat - o to w tej zabawie chodzi. Co do wpisu kol. Domasa o rzekomej stronniczości - czysta hipokryzja.![]()
Żeby nie być egoistą, proponowałbym także obdarowanie kolegi #285 literką. Solidny warsztat, pracuje w samowolnej firmie i już niejednokrotnie był wspominany w takich propozycjach.
Tak Tomek - wiem, że nie przeczytałeś tego posta, ale co Ci szkodzi - gorzej nie będzie! :>
To ja też popieramjustforfun wrote: Popieram kandydaturę Roberta oraz wspomnianego przez niego Mateusza.
+umoya wrote:Jak już w ogóle mamy kogokolwiek wybierać (wybory blokierów, be!), to powinien to być piotr_kosz. Przynajmniej nie narobił sobie wrogów i nie można go posądzać o stronniczość, prędzej chwalić za obiektywność w opiniach. Pozostałych kandydatur nie oceniam, bo nie. No, Machel to niech se ma, ale ja bym mu nie dawał.