Co ro Rafixa - ok, ale zdecydowanie nie teraz. Za młody i jeszcze musi trochę pokory i ogarnięcia nabrać.
Też tak twierdzę. Możesz rozwinąć wypowiedź w kwestii posiadania czegoś więcej? Ciekaw jestem, czy nasze poglądy na ten temat się różnią.mrozard wrote: 30 Jun 2020, 22:17 Śmiem twierdzić, że bloker oprócz warsztatu powinien posiadać coś więcej. Mam na myśli to, że Rafixowi może uderzyć sodówa, pamiętajmy że bloker ma nie tylko możliwość blokowania zdjęć...
Dobrze że mówisz, będąc blokerem nie wiedziałem o tym.mrozard wrote: 30 Jun 2020, 22:17 Śmiem twierdzić, że bloker oprócz warsztatu powinien posiadać coś więcej.
Prócz moderacji, do wymienionych przez Ciebie rzeczy absolutnie nie potrzeba literki. Mimo wszystko potrafisz pomóc w udoskonalaniu warsztatu, jest to duży plus.rafix461 wrote: 02 Jul 2020, 18:42 Otóż najważniejszym zadaniem blokera jest sprawowanie opieki nad nowymi użytkownikami, czyli zajmowanie się moderacją, udzielaniem rad oraz oferowaniem pomocy w doskonaleniu warsztatu, by realnie coś zmienić, a nie tylko ciągle pisać demotywujące uwagi. I to byłby mój cel, tym chciałbym się zająć, co już robię, ale do wykonywania tego w pełni potrzebna jest literka.