phototrans.pl: jakub.ucinski2
-
Re: phototrans.pl: jakub.ucinski2
Cztery posty powyżej są rzeczywiście na temat...
- justforfun
Powoli przestaje się dziwić dlaczego na TWB leci co raz to mniej zdjęć. Skoro tak (zwłaszcza literkowcy) jadą po innych no to naprawdę...
A wiesz co ja Ci powiem? Powiem Ci, że ludzi co chwilę czepiających się bezsensownych szczegółów, nierzadko w chamski sposób, to my nie potrzebujemy. Tutaj pokazałem dokładnie taką samą postawę jak on. Normalnie ktoś na mój pierwszy post by odpowiedział czymś w sensie "Niekoniecznie, bo wóz nie jest w mocnym punkcie[...]" itd. Ale koleżka Leszek oczywiście przeszedł do prywaty i wywodu na poziomie referatu.
Z resztą kogo to obchodzi teraz. I tak zrobił sobie "konto zamknięte". Mentalność 5 letniego dziecka.
Z resztą kogo to obchodzi teraz. I tak zrobił sobie "konto zamknięte". Mentalność 5 letniego dziecka.

Ale co masz do literkowców? A może nadal masz jeszcze jakieś żale do akcji z Krzychem, tudzież zablokowanych zdjęć. Literka to tylko dodatkowe uprawnienia moderacyjne, a nie przedłużenie sam wiesz czego... Dorośnijcie wreszcie.justforfun wrote:(zwłaszcza literkowcy)

- justforfun
Nie będę wymieniał tych ludzi bo taki nie jestem, zachowam to dla siebie ale nie mam na myśli wszystkich. Akurat akcja z Krzychem to mnie śmieszyła, to samo sytuacja pod jednym z warszawskich zdjęć. Wszyscy z Tarnowa z tego się po prostu śmiali łącznie ze mną bo tutaj nie wolno mieć swojego zdania. Dlatego postanowiłem, że nie będę się udzielał a dlaczego to też zachowam dla siebie no bo układy i układziki patrząvecto_529 wrote:Ale co masz do literkowców? A może nadal masz jeszcze jakieś żale do akcji z Krzychem, tudzież zablokowanych zdjęć. Literka to tylko dodatkowe uprawnienia moderacyjne, a nie przedłużenie sam wiesz czego... Dorośnijcie wreszcie.justforfun wrote:(zwłaszcza literkowcy)

Ale nie rozwódźmy się nad tym bo nie jest to temat do takich dyskusji

Spokój do ku*wy nędzy!!! Uprasza się o merytoryczną dyskusję a nie pyskówki na poziomie piaskownicy!
Na moje oko szeroki kąt i ciemna strona psują skąd inąd świetną miejscówkę.
Na moje oko szeroki kąt i ciemna strona psują skąd inąd świetną miejscówkę.
- karolwozniak
Jeszcze trochę za słabo na konto, ale myślę że ta "słabość" to wina literkowców - na bank! ;P