phototrans.pl: jakub.ucinski2

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
mirekmiras73

Re: phototrans.pl: jakub.ucinski2

Post by mirekmiras73 » 22 Feb 2013, 21:07

Cztery posty powyżej są rzeczywiście na temat...
justforfun

Post by justforfun » 23 Feb 2013, 07:39

Powoli przestaje się dziwić dlaczego na TWB leci co raz to mniej zdjęć. Skoro tak (zwłaszcza literkowcy) jadą po innych no to naprawdę...
mrozard

Post by mrozard » 23 Feb 2013, 12:19

A wiesz co ja Ci powiem? Powiem Ci, że ludzi co chwilę czepiających się bezsensownych szczegółów, nierzadko w chamski sposób, to my nie potrzebujemy. Tutaj pokazałem dokładnie taką samą postawę jak on. Normalnie ktoś na mój pierwszy post by odpowiedział czymś w sensie "Niekoniecznie, bo wóz nie jest w mocnym punkcie[...]" itd. Ale koleżka Leszek oczywiście przeszedł do prywaty i wywodu na poziomie referatu.

Z resztą kogo to obchodzi teraz. I tak zrobił sobie "konto zamknięte". Mentalność 5 letniego dziecka. :roll:
vecto_529

Post by vecto_529 » 23 Feb 2013, 13:27

justforfun wrote:(zwłaszcza literkowcy)
Ale co masz do literkowców? A może nadal masz jeszcze jakieś żale do akcji z Krzychem, tudzież zablokowanych zdjęć. Literka to tylko dodatkowe uprawnienia moderacyjne, a nie przedłużenie sam wiesz czego... Dorośnijcie wreszcie.
ImageImageImage
justforfun

Post by justforfun » 23 Feb 2013, 14:44

vecto_529 wrote:
justforfun wrote:(zwłaszcza literkowcy)
Ale co masz do literkowców? A może nadal masz jeszcze jakieś żale do akcji z Krzychem, tudzież zablokowanych zdjęć. Literka to tylko dodatkowe uprawnienia moderacyjne, a nie przedłużenie sam wiesz czego... Dorośnijcie wreszcie.
Nie będę wymieniał tych ludzi bo taki nie jestem, zachowam to dla siebie ale nie mam na myśli wszystkich. Akurat akcja z Krzychem to mnie śmieszyła, to samo sytuacja pod jednym z warszawskich zdjęć. Wszyscy z Tarnowa z tego się po prostu śmiali łącznie ze mną bo tutaj nie wolno mieć swojego zdania. Dlatego postanowiłem, że nie będę się udzielał a dlaczego to też zachowam dla siebie no bo układy i układziki patrzą ;)
Ale nie rozwódźmy się nad tym bo nie jest to temat do takich dyskusji ;)
PanTograf

Post by PanTograf » 10 Mar 2013, 13:04

Spokój do ku*wy nędzy!!! Uprasza się o merytoryczną dyskusję a nie pyskówki na poziomie piaskownicy!

Na moje oko szeroki kąt i ciemna strona psują skąd inąd świetną miejscówkę.
karolwozniak

Post by karolwozniak » 10 Mar 2013, 20:22

Jeszcze trochę za słabo na konto, ale myślę że ta "słabość" to wina literkowców - na bank! ;P
Administrator

Decision

Post by Administrator » 11 Mar 2013, 14:54

User was denied
Post Reply