Ja nie robie wojny, ja tylko uważam, że powinno być też miejsce dla zdjęć przedstawiających nie tylko sam pojazd, ale coś więcej, mających inne przesłanie niż tylko zdjęcie pojazdu. Rozumiem, zdjęcie jest nie do przyjęcia, zatem nic na siłę. Podmieniłem na inne i ponawiam pytanie, czy takie może być?justforfun wrote:Bo robisz wojnę o knotamatthew11225 wrote:A do tego jak grochem o ściane... Mnóstwo zdjeć na których pojazd jest zdecydowanie bardziej zasłonięty, ale ten się tego uczepił... Cóż, trudno, taka wersja cie satysfakcjonuje http://phototrans.pl/14,687640,0,Renaul ... 10008.html ? :pjustforfun wrote:Zrobienie zdjęcia od tyłu było by lepszym pomysłem a to wystarczyło podlinkować...
687640
- matthew11225
Re: 687640
Już, panowie - spokój! Wypadło to wypadło, jest jakie jest. Nie ma co sobie skakać do gardeł. Napijcie się piwka i po krzyku.

Jest przecież takie miejsce - dział Infrastrukturamatthew11225 wrote: ja tylko uważam, że powinno być też miejsce dla zdjęć przedstawiających nie tylko sam pojazd, ale coś więcej, mających inne przesłanie niż tylko zdjęcie pojazdu