Nie, zwracam tylko uwagę na ten fakt :>piotr_kosz wrote:Sugerujesz coś? :>mike wrote:W Zachodniopomorskim chyba nie ma żadnych osób z literkami
Dyskusja o knotach, czyli szukamy nowych blokerów
Re: Dyskusja o knotach, czyli szukamy nowych blokerów
Nie powiem, że nie. Czasem aż wstyd na nie spojrzećInną sprawą jest nauka fotografii, szczególnie tej można powiedzieć "specjalistycznej", komunikacyjnej. Nie wiem czy pamiętasz, ale na początku każdy z nas strzelał niezłe knoty, i Ty, i ja również

-
Dokładnie. Tendencja jest taka: staram się do momentu jak admin zaakceptuje kandydaturę, a potem to jak leci.
Autorski kurs obrabiania zdjęć w GIMP'ie. Spragniony? -> www.presto.gda.pl
- decomposed05
No cóż, chyba już dawno nikomu nie podziękowaliśmy za współpracę. 

Czyżby kolejny odcinek "szajsolatka" czy jak to się tam zwało? 

- decomposed05
Dzisiaj jeszcze nie ale niedługo na pewno.
No i jak, ustaliliśmy coś? Odświeżamy krew w szeregach cenzorów?
Jeśli o mnie chodzi, to zacząłem uważniej przeglądać zdjęcia i wysilam mózgownicę na sugestie i porady w polu przyczyn zablokowania zdjęcia.
Jeśli o mnie chodzi, to zacząłem uważniej przeglądać zdjęcia i wysilam mózgownicę na sugestie i porady w polu przyczyn zablokowania zdjęcia.
potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
Naszła mnie jeszcze jedna refleksja. Aby w wypadku nowych użytkowników uniknąć takiej sytuacji, że w momencie ubiegania się o rejestrację na forum są cuda, a już na koncie pojawiają się zdjęcia o wiele klas gorsze, można wprowadzić okres przejściowy - np pół roku - kiedy będą oni ściślej obserwowani przez blokerów. Pomogłoby tu wyróżnienie pseudonimu na inny kolor (czerwony?) lub oznaczenie wyrazem w miejscu zarezerwowanym obecnie dla literek np [login użytkownika; dopisek - nowy/początkujący].
LuBus - Lubelskie autobusy i trolejbusy - www.lubus.vot.pl
No nie wiem, to będzie powodować że poczują się od razu tymi gorszymi. Zalatuje rasizmem, nie podoba mi się raczej 

- piotr_kosz
Jedno na pewno możemy stwierdzić - przyda się nadzór, ponieważ niedawno mieliśmy przykład nowego kolegi z Warszawy. Na pierwsze zdjęcie dodał ładne zdjęcie z rejestracji, na drugie małe, ciasno skadrowane, poruszone i ciemne zdjęcie. Chyba nawet o taki przykład Jackowi chodziło
.
Sposób oznaczania jest do przedyskutowania, ale widziałbym taką informację wyłącznie dla cenzorów.

Sposób oznaczania jest do przedyskutowania, ale widziałbym taką informację wyłącznie dla cenzorów.