TWB rotfl's
- decomposed05
Re: TWB rotfl's
Dupa zasłania autobus. Zdjęcie do zablokowania.
Ten pkt już można skreślić z mety, gdyż od razu wiadomo że ustawiane a nie że ktoś "wszedł" w trakcie.m3ntor wrote:c) niezła musiała być impreza, skoro autor dopiero później zobaczył co mu się w kadr wkradlo... chyba, że to on sam, ale już nie pamięta
bedziecie siedziec i debatować jak to było ? Nie ważne jak było czyja dupa itd. Zdjecie mialo zostac zrobione, wrzucone i zablokowane. I tak też sie stało. Niektórzy sie usmiali inni stracili apetyt a jeszcze inni muszą postawic mi kolejnego litra. Zastanawia mnie tylko czy gdyby dupa nie byla na wozie czy zdjecie by nie spadło.
Również by spadło.asiek120 wrote:Zastanawia mnie tylko czy gdyby dupa nie byla na wozie czy zdjecie by nie spadło.
- Marcin Ciszewski
Zależy od rozmiarum3ntor wrote:A jeżeli to by była żeńska dupa?

Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Załatw, wrzuć fotkę - przekonamy sięm3ntor wrote:A jeżeli to by była żeńska dupa?

potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
Jako, że sam nie posiadam na sobie takowej, a nie mam zamiaru nikomu proponowac takiej nietypowej sesji, to pytanie było czysto retoryczneempi wrote:Załatw, wrzuć fotkę - przekonamy sięm3ntor wrote:A jeżeli to by była żeńska dupa?

czy ja mam tu do czynienia z dorosłymi ludźmi, czy może nastolatkami w szczytowej fazie okresu dojrzewania?
żadne zdjęcie gołego tyłka czy też innych intymnych części ludzkiego ciała - niezależnie od płci - długo tu nie powisi. jest tysiąc innych miejsc w internecie, gdzie każdy może sobie oglądać do woli, z pewnością fotogaleria transportowa nie powinna do nich należeć.
żadne zdjęcie gołego tyłka czy też innych intymnych części ludzkiego ciała - niezależnie od płci - długo tu nie powisi. jest tysiąc innych miejsc w internecie, gdzie każdy może sobie oglądać do woli, z pewnością fotogaleria transportowa nie powinna do nich należeć.
Zalatwie wąską żeńską dupe w stringach. tylko to wymaga czasu. Nie będze już goła 
I nie spinajcie sie już niczym słuchacze pewnego znanego radia.

I nie spinajcie sie już niczym słuchacze pewnego znanego radia.