Tylko warto zwrócić uwagę na to że uczestnicy tej imprezy zjadą się z całej Polski i chyba warto by było zrobić taki podział. Ja nie mówię, że mają to być dwie osobne imprezy, tylko np. jeden autobus ma trochę inną trasę przejazdu ale tak to zorganizować by na jak największej ilości fotostopów jednak być razem. O ile dobrze kojarzę to w zeszłym roku obchody 9 lat były robione na dwa autobusy gdzie każdy miał inną trasę i spotykały się na fotostopach i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.lukk wrote:Otóż to - wycieczkę na szopę można zrobić w dowolnym terminie, a takie urodziny zdarzają się tylko raz i chyba warto uczcić je wspólnie.vecto_529 wrote:powinniśmy się integrować, zamiast rozdzielać.
Dziesięciolatka
Re: Dziesięciolatka
Nie do końca.Piotrek wrote:O ile dobrze kojarzę to w zeszłym roku obchody 9 lat były robione na dwa autobusy gdzie każdy miał inną trasę i spotykały się na fotostopach i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.

- Adrian Henszel
Mi przeszkadzało, główną wadą takiego rozwiązania jest fakt, że pierwszy autobus przyjeżdżał wcześniej, ludzie się mogli ustawić i robić najazd drugiego wozu, a ekipie z drugiego wozu pozostawał suchy fotostop, ale to nie zdjęcia są najważniejsze, liczy się jakaś wspólna integracja - na "dziewiątce" jej trochę zabrakło, szczególnie przy próbie zrobienia grupowego zdjęcia, gdy każdy robił co chciał i trudno było wszystkich do kupy zebrać.Piotrek wrote:jakoś nikomu to nie przeszkadzało.
Tabor MPK w Wałbrzychu w latach od 1982 do 2010:

- karolwozniak
Dwa pytanka:
1. Trzeba gdzieś zapowiedzieć swoją obecność, mam na myśli listę na forum jak w zeszłym roku?
2. Trzeba wyposażyć się w kamizelkę odblaskującą?
1. Trzeba gdzieś zapowiedzieć swoją obecność, mam na myśli listę na forum jak w zeszłym roku?
2. Trzeba wyposażyć się w kamizelkę odblaskującą?
- rafcio44108
Parę stron wcześniej jest link do zapisów. Kamizelka odblaskowa jest niepotrzebna.

Ja mam pytanie.
Jest możliwość aby na ten urodzinowy weekend ustawić każdemu limit 1. Aby nie było akcji zapchać limit zdjęciami z dziesięciolatki. Wydaje mi się, że nie będzie żadnej osoby, która będzie przeciwko takiemu ruchowi (zwłaszcza po niedawnych promocjach
).
Jest możliwość aby na ten urodzinowy weekend ustawić każdemu limit 1. Aby nie było akcji zapchać limit zdjęciami z dziesięciolatki. Wydaje mi się, że nie będzie żadnej osoby, która będzie przeciwko takiemu ruchowi (zwłaszcza po niedawnych promocjach

- rafcio44108
- projektor_ols
W sumie takie rozwiązanie dużo lepsze niż zabieranie każdemu po dwa zdjęcia (i tak osoby z limitem 1 lub 2 nie mogły dodać żadnego zdjęcia) - jak to było przy 8 urodzinach. 

Coś Ci się pokręciłoprojektor_ols wrote:W sumie takie rozwiązanie dużo lepsze niż zabieranie każdemu po dwa zdjęcia (i tak osoby z limitem 1 lub 2 nie mogły dodać żadnego zdjęcia) - jak to było przy 8 urodzinach.

Bóg dał nam Internet, a diabeł Neostradę.
- projektor_ols
Chyba jednak nie całkiem mi się pokręciło.
Był podwyższony limit i też zabrano po dwa zdjęcia (oczywiście nie tego samego dnia
), by z imprezy nie dodawano masówek. Oczywiście taki np. ja z limitem 2, który na 8-leciu nie był miał problem. ;>