Nadużywanie uprawnień

Mig7

Re: Nadużywanie uprawnień

Post by Mig7 » 07 May 2010, 11:00

Karosa np. nie ma tu konta... Zdjęcia z komórki? Dałem na początek - trzeba było zastąpić podobnym a lepszej jakości, moje wtedy zasadnie usunąć. Krzykaczu? Odrobina krytyki boli? To blokuj konto! Cicho siedziałem przez wiele lat, bałem się zamieścić cokolwiek, choć kilka zdjęć dodać chciałem, by podyskutować pod nim o danym wozie. Teraz w końcu wyraziłem swoją opinię i co? Boli? Jesteś taki mądry, dodaj fotkę Jelcza L11 nr 33 z DLA Wrocław na przykład. Chciałbym pod nim zapytać, skąd był, jak skończył i tak dalej. To miała być ciekawa strona transportowa, gdzie można coś znaleźć, pooglądać, dowiedzieć się. A co się narobiło? Zewsząd tylko najeżdżanie i mam tego dość!
Mig7

Post by Mig7 » 07 May 2010, 11:01

Niewygodne są dla Ciebie moje komentarze - zablokuj konto i się skończą. Po prostu. Limit mi już zablokowałeś.
decomposed05

Post by decomposed05 » 07 May 2010, 11:09

Mig7 wrote:Karosa np. nie ma tu konta... Zdjęcia z komórki? Dałem na początek - trzeba było zastąpić podobnym a lepszej jakości, moje wtedy zasadnie usunąć. Krzykaczu? Odrobina krytyki boli? To blokuj konto! Cicho siedziałem przez wiele lat, bałem się zamieścić cokolwiek, choć kilka zdjęć dodać chciałem, by podyskutować pod nim o danym wozie. Teraz w końcu wyraziłem swoją opinię i co? Boli? Jesteś taki mądry, dodaj fotkę Jelcza L11 nr 33 z DLA Wrocław na przykład. Chciałbym pod nim zapytać, skąd był, jak skończył i tak dalej. To miała być ciekawa strona transportowa, gdzie można coś znaleźć, pooglądać, dowiedzieć się. A co się narobiło? Zewsząd tylko najeżdżanie i mam tego dość!
Karosa sam poprosił o usunięcie swojego konta a przedtem usunął swoje 254 zdjęcia. Ale i tak tego nie zrobiłem:
http://phototrans.eu/16,752,0.html

Nie będę naginał zasad po to byś łaskawie wrzucił jedno zdjęcie.
Bartek

Post by Bartek » 07 May 2010, 11:13

Po co dyskutujesz z " bandą małolatów"? Po co te śmieszne wywody, przecież nikt Ciebie tu siłą nie trzyma. Sam prosisz się o blokowanie zdjęć, o usunięcie konta. A jak deco skasuje konto to będzie wielki lamet że je skasował.
Bartek

Post by Bartek » 07 May 2010, 11:15

Potrzeba trochę samo krytyki. Dobra, wrzuciłem knota, nie podoba się, następnym razem postaram się zrobić fotkę z uwzględnieniem wskazówek, a jak nie to zaprzestaje dodawania zdjęć i koniec. Bez zbędnych wywodów i kłótni.
decomposed05

Post by decomposed05 » 07 May 2010, 11:19

Nie zablokuje mu konta. Wręcz przeciwnie, dam mu limit: 1.
Adrian Henszel

Post by Adrian Henszel » 07 May 2010, 11:20

MIG jak tu przyszedł to od razu miał jakieś pretensje do Tomka o wszystko, o co się można było czepić, także ja uważam, że albo ma jakiś problem ze sobą albo po prostu robi to wszystko na pokaz, aby komuś zaimponować jaki to jest zajebisty i jak to łatwo mu się udaje ludzi wkurwić, ja mam osobiście dość już wszelkich wojenek między użytkownikami, których ostatnio nie brakuje, ludzie weźcie się w garść, to ma być chyba wasze hobby, coś co robicie dla przyjemności, relaksu, nie dla jakiś profitów i pochwał... ani po to żeby komuś dopiec.
Tabor MPK w Wałbrzychu w latach od 1982 do 2010:
Image
Mig7

Post by Mig7 » 07 May 2010, 13:34

Tutaj zgodzę się z Adrianem. Po co te wojny, obgadywania? Może w końcu się to zmieni, taką mam nadzieję. I nikt nie napisze już o kimś, że jest ograniczony (tak mi się dostało). Co do zdjęć: jeżeli nie ma w bazie danego wozu, nadal spróbuję podstawić fotę z komórki, którą podmieńcie na lepszą, jak tylko ktoś zrobi. Tak się składa, że aparatu nie noszę na codzień w kieszeni, pracuję w komunikacji i niejednokrotnie przypadkiem uda mi się zrobić coś, czego nie widziano wcześniej. I nie odbierajcie tego, jak zaśmiecanie ale informację i mobilizację do waszych polowań. Nadal będę obstawał przy zdjęciach dokumentacyjnych, chociaż przy trzech ujęciach. Szczerze to zdziwił mnie ten dodatkowy limit - może jakieś wyjaśnienie?
decomposed05

Post by decomposed05 » 07 May 2010, 13:37

Srali muchy będzie wiosna. My znamy te teksty "podmienię na lepszą". Później będzie, że fotka jest "niewystarczająco dokumentacyjna".
Mig7

Post by Mig7 » 07 May 2010, 14:21

Wiesz co? Zablokuj mi to konto, ja mam dosyć kolejnych docinek. Myślę, że tutaj jest miejsce dla innych osób. I tak będzie najlepiej dla nas dwóch.
Post Reply