Tagi - dyskusja
-
Re: Tagi
Jest 262 zdjęć z tagiem "pospieszny", a 45 otagowanych jako "_pospieszny" - wypadałoby to ujednolić.
Ale przede wszystkim żeby każdy wiedział - pomiędzy dwoma tagami jest średnik bez spacji.
Ale przede wszystkim żeby każdy wiedział - pomiędzy dwoma tagami jest średnik bez spacji.
http://phototrans.eu/14,365680,0,Scania ... 77143.html
3 razy wspominałem o tagu, a poprawy nie ma...
Victory shall be mine!
- piotr_kosz
Najlepiej byłoby stworzyć nową "rangę" z uprawnieniami tylko do edytowania tagów.
Odkąd zostały wprowadzone, nadal widzę spory bałagan, a są osoby, które na pewno by to jakoś uporządkowały. Sądzę, że Burdzio by się do tego nadawał znakomicie.
Odkąd zostały wprowadzone, nadal widzę spory bałagan, a są osoby, które na pewno by to jakoś uporządkowały. Sądzę, że Burdzio by się do tego nadawał znakomicie.
jeszcze raz i dajemy ostrzeżenieBurdzio wrote:http://phototrans.eu/14,365680,0,Scania ... 77143.html

Když inspekce přijde a optá se: ,Máte nějakou stížnost?`, tak musíš, smrade, stát hapták, zasalutovat a odpovědět: ,Poslušně hlásím, že nemám, že jsem úplně spokojen.` - Jak to řekneš, hnuse, opakuj to!
-
Deco, a jakby edytorom dać opcję edytowania tagów i może łączenia - mamy tag: "xxx" i "_xxx" i chcemy z niego zrobić jedną całość "xxx". Tylko tak, żeby się pod zdjęciami zmieniało. 

Autorski kurs obrabiania zdjęć w GIMP'ie. Spragniony? -> www.presto.gda.pl
tych tagów i tak się nie ogarnie. trzeba by otwierać absolutnie każde zdjęcie na TWB... :/
-
No właśnie fajnie można sobie przeglądać tam gdzie są wszystkie tagi. Spokojnie można wyłapać błędy typu spacja po "ZKM Gdynia" 

- decomposed05
Na razie można je hurtowo usuwać.Marek Landowski wrote:Deco, a jakby edytorom dać opcję edytowania tagów i może łączenia - mamy tag: "xxx" i "_xxx" i chcemy z niego zrobić jedną całość "xxx". Tylko tak, żeby się pod zdjęciami zmieniało.
-
To ja widziałem, ale nie zawsze trzeba usunąć, czasami wystarczy usunąć spację, zmienić literkę z małej na dużą, itp.