Dziesięciolatka
- decomposed05
Re: Dziesięciolatka
Ja mam wrażenie, że niektórym to się płaci za to by szukali dziurę w całym.
- Marcin Ciszewski
A na 9-leciu to niby był stały przydział do wozów?wokie wrote:Trzeba też wziąść pod uwagę też to, że moga być osob, które wybrały jakiś inny wóz, ale będą chcieli się chociaż kawałek Barlietem przejechać - co w takim przypadku ?mzk8044 wrote:Zakładając że wszyscy zapowiedzeni na Berlieta przyjadą i nie będą zmieniać pojazdu to mamy już 3 osoby stojące (o ile straszny zezwoli)
Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
xD
Nie mam zamiaru szukać dziury w całym. Jeżeli tak zostało odebrane to sorka 

- piotr_kosz
Na 9-leciu nie było "delikatnego" PR100. Rozumiem obawę o jedyny taki zabytek w Polsce... a mając na uwadze przyzwyczajenia piwoszowe plus niekontrolowane zachowania niektórych - tego pojazdu bym nie wystawiał. Jednak to Wasza decyzja - ja tam czekam na "bizona"Marcin Ciszewski wrote: A na 9-leciu to niby był stały przydział do wozów?

Dokładnie - to luźna dyskusja. To ma być nasze wspólne święto i każdy chce, aby impreza była dopracowana... w każdym szczególe.wokie wrote:Nie mam zamiaru szukać dziury w całym. Jeżeli tak zostało odebrane to sorka
I tak wszystko rozstrzygnie się dwa tygodnie przed datą imprezy. Jednak sądzę, że ze względu na lokalizację, jak i również prestiż "rocznicy" ludu może być bardzo dużo... Szczególnie tych niezrzeszonych w kręgach "phototransowych".
PS - planujecie "wpisowe" zaliczki?
1) Każdego, kto się nawali i zacznie choć trochę demolować pojazdy natychmiastowo wyrzuacmy. W końcu jedziemy bardzo cennymi okazami, jak ktoś chce pić to proszę sobie zorganizować after w klubie. To nie są zwykłe autobusy.
2) Mój skład: 5254, 8081, 6330 (ew 289 lub 2600). PR100 nie ma co wystawiać, bo jest za delikatne.
2) Mój skład: 5254, 8081, 6330 (ew 289 lub 2600). PR100 nie ma co wystawiać, bo jest za delikatne.
Ad1. To chyba nie byłeś na imprezach... Poza tym, myśl... Kto normalny zacznie demolować autobusy? o.Osk2011 wrote:1) Każdego, kto się nawali i zacznie choć trochę demolować pojazdy natychmiastowo wyrzuacmy. W końcu jedziemy bardzo cennymi okazami, jak ktoś chce pić to proszę sobie zorganizować after w klubie. To nie są zwykłe autobusy.
Ad2. Bez 120MM/1 nie ma zabawy, to nie przejdzie.

- piotr_kosz
1. Tu faktycznie Sławek przesadziłvecto_529 wrote: Ad1. To chyba nie byłeś na imprezach... Poza tym, myśl... Kto normalny zacznie demolować autobusy? o.O
Ad2. Bez 120MM/1 nie ma zabawy, to nie przejdzie.

2. Całkowicie się zgadzam - jeden przegub Ikarus plus solówka Jelcza - to absolutne minimum. Trzeci pojazd w zależności od frekwencji - przegubowy lub standardowy.
- msienkiewicz
Prawda jest taka iż chyba na każdej imprezie będzie banda piwoszy która na imprezy przyjeżdża tylko po to żeby podkręceni kilkoma butelkami złocistego trunku narobić wiochy.
- Marcin Ciszewski
Nikt Ci nie każe przyjeżdżać... Jeśli wolisz cały czas gapić się za okno i nie odzywać się - proszę bardzo, Twój wybór. Tym bardziej że na bank będzie więcej niż jeden autobus. Ja (i nie tylko ja) jednakże bardzo cenię sobie pozytywną atmosferę i dobrą zabawę podczas przejazdu.
Zablokował mi zdjęcie.
xD
xD
Bez przesady, nikt nie zakłada przecież abstynenckiego 10-lecia, to by było niewykonalne.
Zdaje mi się, że co roku problemy były zwykle z dość konkretnymi osobami. Jeśli przyjadą - po prostu trzeba na nie zwracać szczególną uwagę, ot co
Zdaje mi się, że co roku problemy były zwykle z dość konkretnymi osobami. Jeśli przyjadą - po prostu trzeba na nie zwracać szczególną uwagę, ot co