Witajcie
Re: Witajcie
Chyba działa.
Działa działa 
Deco, ile będzie jeszcze zmian numerków na TWB, bo teraz klikając w swój nick widzę profil JP?
I oczywiście nie mogę edytować opisów swoich zdjęć...

Deco, ile będzie jeszcze zmian numerków na TWB, bo teraz klikając w swój nick widzę profil JP?

I oczywiście nie mogę edytować opisów swoich zdjęć...

© Paul167
test 
btw - dzięki za A (o ile to nie tylko wina chwilowych zawirowań
), przyda się przy dodawaniu różnych zagranicznych cudaków :]

btw - dzięki za A (o ile to nie tylko wina chwilowych zawirowań

Łee, jako dawny posiadacz niskiego numerka zgłaszam społeczny protest 

Też witam!
A'tom się zdziwił wchodząc przez favorita na swój profil... Taaak, mój poprzedni numer zdecydowanie bardziej mi się podobał
I jakos tak nie do końca się ta zmiana wykonała, bo pod zdjęciami figurują linki do profilu autora ze starym numerem, więc teraz automatycznie przekierowuje na kogoś innego, a z kolei u niego przekierowuje jeszcze na kogoś innego... ale fajnie...
A'tom się zdziwił wchodząc przez favorita na swój profil... Taaak, mój poprzedni numer zdecydowanie bardziej mi się podobał

Witam wszystkich i kazdego z osobna 
..porzadki niewatpliwie sie przydaly ..i forum teraz jest mocniej zintegrowane z TWB
..dlatego tez niektorym poznikaly literki (nikt nie ma N przy nicku)
..no a ja np nie moge edytowac swoich zdjec (ciekawe czyje moge)

..porzadki niewatpliwie sie przydaly ..i forum teraz jest mocniej zintegrowane z TWB
..no tak sie dzieje, bo chyba jeszcze wszystko nie skonczonetomek_s wrote:I jakos tak nie do końca się ta zmiana wykonała, bo pod zdjęciami figurują linki do profilu autora ze starym numerem, więc teraz automatycznie przekierowuje na kogoś innego, a z kolei u niego przekierowuje jeszcze na kogoś innego... ale fajnie...

..no a ja np nie moge edytowac swoich zdjec (ciekawe czyje moge)

Ziętopry, tu test sprawności. Mi raczej działa 

homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
U mnie wszystko ok. Witam na nowym forum 

- Mateusz Machel
U mnie również okej. Witam