Propozycja - Zemunem po okolicach Kielc.
Re: Propozycja - Zemunem po okolicach Kielc.
6:15-9:38 to fajne połączenie, ale cenowo się nieźle różnią
tylko w PKP ponad 300km z przesiadką można jechać krócej niż ponad 100 bezpośrednim pociągiem...

hmmm tam jest 5minutowe skomunikowanie? zapomniałem o tym, przepraszamAdam G.1 wrote:6:15-9:38 to fajne połączenie, ale cenowo się nieźle różniątylko w PKP ponad 300km z przesiadką można jechać krócej niż ponad 100 bezpośrednim pociągiem...
Když inspekce přijde a optá se: ,Máte nějakou stížnost?`, tak musíš, smrade, stát hapták, zasalutovat a odpovědět: ,Poslušně hlásím, že nemám, že jsem úplně spokojen.` - Jak to řekneš, hnuse, opakuj to!
40min, jak się nie uwierzy w idiotyzmy, które wypisuje hafasJacekM1 wrote:hmmm tam jest 5minutowe skomunikowanie? zapomniałem o tym, przepraszamAdam G.1 wrote:6:15-9:38 to fajne połączenie, ale cenowo się nieźle różniątylko w PKP ponad 300km z przesiadką można jechać krócej niż ponad 100 bezpośrednim pociągiem...

- dominik.dovers
Jak coś to poczekamy.JacekM1 wrote:Mam taką uwagę, pociąg z Warszawy przyjeżdża bodaj o 10.22, a wcześniejsze połączenie może być mocno problematyczneDałoby się przesunąć o te 20 minut początek imprezy?
Hymm... potwierdziłem i dalej mam czerwony status na liście.slavczo wrote:Potwierdzam swój udział na 100%.

Niniejszym potwierdzam jeszcze raz swój udział
- dominik.dovers
Przepraszam, już jesteś niebieski.moczul wrote:Hymm... potwierdziłem i dalej mam czerwony status na liście.slavczo wrote:Potwierdzam swój udział na 100%.![]()
Niniejszym potwierdzam jeszcze raz swój udział
To i ja zgłaszam się na imprezę, przejadę ze znajomym. Będziemy na 100%.
- dominik.dovers
Oczywiście wiesz, że są już tylko miejsca stojące.andyemail wrote:To i ja zgłaszam się na imprezę, przejadę ze znajomym. Będziemy na 100%.
Tak, wiem. Przeczytałem e mail. 

- p_waclawek
Zgłaszam się i jednocześnie potwierdzam na 100% moją obecność

Może na 8 urodziny TWB zrobimy imprezę seledynowym Zemunem z Huty Katowice?decomposed05 wrote:A możeby tak 20 marca na 8lecie tego bałaganu?