Co z tym zrobić?kisiel_014 wrote:Nowych baboli jak widać nie ma, ale pozostają jeszcze stare...
http://www.phototrans.eu/14,360082,0,Je ... R7506.html
Adrian_
- decomposed05
Re: Adrian_
Pytanie do zorientowanych. Czy ten mig rzeczywiście stał się własnością Lemańskiego, czy jest to kolejny debilizm wpisany przez naszego inteligentnego inaczej "kolegę"?
- Mateusz Machel
Ten MIG należy do jakiegoś miłośnika spod Słupska. Nawet z nim rozmawiałem parę razy na gg, gdy autobus był na 120leciu km w Bydgoszczy. Więc to co jest w pisane imho jest bzdurą.
Potwierdzam słowa Mateusza - ten autobus należy do miłośnika ze Słupska. 

Dzięki! Posprzątałem to.
deco, BŁAGAM Cię przygotuj jakąś listę aut edytowanych przez tego człowieczka, albo jakimś automatem cofnij wszystkie wprowadzone przez niego zmiany, bo już ch... chce mnie strzelić od tego bajzlu. Dziś klu odkrył, że uśmiercił auto z PKS Wadowice, które ma się bardzo dobrze. Przecież takich fikcyjnych danych, które narodziły się w szarych komórkach (obu) tego usera jest pewnie jeszcze multum.
- decomposed05
Haaapadamus wrote:deco, BŁAGAM Cię przygotuj jakąś listę aut edytowanych przez tego człowieczka, albo jakimś automatem cofnij wszystkie wprowadzone przez niego zmiany, bo już ch... chce mnie strzelić od tego bajzlu. Dziś klu odkrył, że uśmiercił auto z PKS Wadowice, które ma się bardzo dobrze. Przecież takich fikcyjnych danych, które narodziły się w szarych komórkach (obu) tego usera jest pewnie jeszcze multum.