Przejazd odbyłby się starszym zemunkiem #C70548 (1987 rok) - http://www.phototrans.eu/15,32949,266.html
Trasę mam już ustaloną, objechaną (pzdr. empi!) i wiadomo mniej więcej gdzie będą fotostopy. Traska będzie wiodła przez północne zakątki powiatu radomskiego. Dla zainteresowanych koleją również coś będzie - planuję skomunikować naszego zemuna z pociągami w okolicach Woli Bierwieckiej oraz w Lisowie (stacja Bartodzieje). Oczywiście nie zabraknie fotostopów w ciekawych miejscach w mieście - ulica Chłodna, Polna, Paska, Sarnia, Langiewicza, Uniwersytecka, Traktorzystów oraz przy kolegium UMCS. Poniżej zamieszczam link do mapki google (niestety ze względu na brak niektórych dróg na mapie byłem zmuszony pokazać inne, główniejsze drogi): http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 81653&z=10
Jeśli chodzi o wynajem, to byłem już w PPKSie i wyczaiłem sprawę. Zgodzili się wynająć, lecz będzie trochę drogo, ale myślę, że pojazd to wynagrodzi (

Termin planuję na jakąś sobotę - 12.12.2009 albo 19.12.2009. Trasa będzie na tyle długa (prawie 100km - miejmy nadzieję, że Zemun wytrzyma), że na pewno pod koniec będzie ciemno, więc trzeba będzie uzbroić się w statywy.
Nie chciałem wynajmować odrazu i podem dawać infa do neta, ponieważ zakładając ten temat chciałbym zobaczyć jaka będzie frekwencja. Jeśli mała to niestety przejazd się nie odbędzie. Jeżeli przyzwoita to cena będzie ok 20 do 30zł. Jeśli duża to wiadomo - 10 do 20zł. Z racji tego, że Zemun jest obcięty nie ma w nim dużo miejsc. Ze zdjęć empiego (patrz: galeria) to obliczyłem 38 miejsc siedzących. Jeśli frekwencja byłaby 100% to cena za osobę wyniesie 15zł.
Jeśli ktoś już wie, że będzie bez względu na termin i cenę to proszę wpisywać się w tym temacie. Prosiłbym o zapisy w formie takiej, jak na imprezę w Kielcach. Będzie mi łatwiej, gdyż to pierwsze takie przedsięwzięcie, którego się podejmuję, a i (mam nadzieję) podczas imprezy unikniemy pomyłek z ilością osób.
Jak kogoś coś gryzie lub czegoś nie rozumie to niech się nie wstydzi i napisze to w tym temacie lub skontaktuje się ze mną przez e-mail lub GG (5524737). Proszę się nie bać. Nie gryzę

Odpisywał będę w miarę wolnego czasu.