Tagi - dyskusja
Re: Tagi
Byłbym za usunięciem tego tagu ("przyjazna komunikacja") bo chyba nieco się zdeprecjonował. Dodawany jest przez różnych "kabiniarzy" do co drugiego zdjęcia bo chyba wydaje się dzieciakom, że jak tego nie zrobią to kierowca będzie czuł się urażony.
Takie luźne przemyślenia mnie naszły, może nie mam racji...
Oczywiście, że tak. To miał być pierwotnie temat, a potem tag łączący zdjęcia na których widać jak kierowca macha albo mruga światłamijacekso wrote:Byłbym za usunięciem tego tagu ("przyjazna komunikacja") bo chyba nieco się zdeprecjonował. Dodawany jest przez różnych "kabiniarzy" do co drugiego zdjęcia bo chyba wydaje się dzieciakom, że jak tego nie zrobią to kierowca będzie czuł się urażony.

potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
Proponuję utworzenie kompromisowego tagu "podzespoły" dla zdjęć części autobusowych, których za sprawą kilku osób sukcesywnie na TWB przybywa.
- Marcin Ciszewski
Post ci się "rozjechał"... zapewne przez ten podpis
Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Polecam tag kominiarka dla autobusów z przyczepioną na przodzie płachtą ocieplającą w czasie zimy, dotyczy to głównie Autosanów H9 i Jelczy ogórków
ale podejrzewam, że jakieś wozy z ZSRR też coś takiego mają.

+ całe rzesze Ikarusów.
No gdzie, chodzi przecież o płachty zajmujące niemal cały przód a nie tylko kawałek atrapyAsik wrote:+ całe rzesze Ikarusów.
Nie lepiej nazwać to "Bra"? Taka nazwa przyjęła się w światku samochodów osobowych, a jako, że jest to po angielsku będzie ono bardziej przyswajalne przez zagranicznych użytkowników galerii.
pierwsze słyszę ;> można jeszcze nad tym dyskutować, bo tych zdjęć raptem 20 otagowałemAmalio wrote:Nie lepiej nazwać to "Bra"? Taka nazwa przyjęła się w światku samochodów osobowych, a jako, że jest to po angielsku będzie ono bardziej przyswajalne przez zagranicznych użytkowników galerii.

Mnie przyszła ochota jeszcze na otagowanie chlapaczy podwieszanych z tyłu w Ikarusach i M11tkach - uwielbiam je

Fartuch.