TWB rotfl's
Re: TWB rotfl's
Hehehe
Jacek tak lubi rzucić czasem prosto z mostu całą prawdę.

- piotr_kosz
Chciałem zauważyć, że mnie to naprawdę śmieszyło. Każde potyczki "z góry" wyglądają zabawnie (polecam przeczytać to wszystko bez emocji), dodając jeszcze Twoją osobę, wychodzi niezła mieszanka.padamus wrote: piotr_kosz, pilnuj lepiej siebie i swoich poczynań na TWB.

Masz mi coś do zarzucenia?

Jak Kali ukraść krowę to jest dobro, ale jak Kalemu ukraść krowę to jest zło...padamus wrote: piotr_kosz, pilnuj lepiej siebie i swoich poczynań na TWB.
Victory shall be mine!
Co do komentarzy pod podlinkowanym zdjęciem, jeśli ktoś je bierze dosłownie, to przykro mi bardzo.
Może niektórzy interesują się użytkownikami płci męskiej, ja nie.
Może niektórzy interesują się użytkownikami płci męskiej, ja nie.
Tak.piotr_kosz wrote:Masz mi coś do zarzucenia?
- piotr_kosz
Jak każdemu.padamus wrote:Tak.piotr_kosz wrote:Masz mi coś do zarzucenia?

Oj Paweł, nawet ja byłem w tym wątku i się o nic nie obrażam. Radzę nie żyć w sferze potencjalnych zamachowców na Twoją osobę. Podobno MKM to najbardziej "zakręcone" hobby świata. Uczmy się nie brać wszystkiego na serio - bo czytając Twój wpis na górze, mam świadomość, że zaraz dojdzie do walki.
Luz.
Po raz kolejny mylisz siępiotr_kosz wrote:Jak każdemu.padamus wrote:Tak.piotr_kosz wrote:Masz mi coś do zarzucenia?![]()
Czytając twoją wypowiedź myślę, że to jednak ty bierzesz wszystko na serio. I tyle z mojej strony w temacie.piotr_kosz wrote: Oj Paweł, nawet ja byłem w tym wątku i się o nic nie obrażam. Radzę nie żyć w sferze potencjalnych zamachowców na Twoją osobę. Podobno MKM to najbardziej "zakręcone" hobby świata. Uczmy się nie brać wszystkiego na serio - bo czytając Twój wpis na górze, mam świadomość, że zaraz dojdzie do walki.
Luz.
http://www.phototrans.eu/14,379887,0,DA ... _1143.html cud, uzdrowienie, wielki powrót, normalnie komentarze że polać się idzie
, ale co jak co Matka boska TeWuBowska 

- piotr_kosz
Mówiłem... , że to się tu znajdzie.
Oj pamiętam to, ale to było okropne! Dawid Szramke kontra KarolCrom wrote:Zaraz przywodzą się na myśl pamiętne zaloty do KingiNiestety już to wycięto (nie znalazłem), a takie piękne było

łzy same z oczu płyną!!!Konitz wrote:http://www.phototrans.eu/14,379887,0,DA ... _1143.html cud, uzdrowienie, wielki powrót, normalnie komentarze że polać się idzie, ale co jak co Matka boska TeWuBowska