Mogę prosić o odblokowanie?:
http://www.phototrans.eu/14,331524,0.html
Dokompresowane i podmienione
331524
- mkowalczyk
Re: 331524
no nie wiem, czy podmienianie przez kombinacje z adresem URL jest etyczne :>
Nie dało się wcześniej podmienić?
ɐıɹǝlɐƃ || ¡ɯɐıʍɐɹpzod ǝıuzɔǝpɹǝs
- mkowalczyk
Wychodzę z założenia, że jeśli nikomu nie szkodzę, to możnaamuth wrote:no nie wiem, czy podmienianie przez kombinacje z adresem URL jest etyczne :>

Miałem na innym systemie, niz ostatnio się logowałem i niechiałem rekompresji robić... poza tym to tylko śmieszne 14KB, czy jak wrzucę 300,5KB to też zablokujesz?amuth wrote:Nie dało się wcześniej podmienić?
- decomposed05
To nowe wcale lepsze nie jest.amuth wrote:no nie wiem, czy podmienianie przez kombinacje z adresem URL jest etyczne :>
- mkowalczyk
Sparwa była rozmiaru zdjęcia ZTCW. Jedź, zrób lepsze w takich warunkach. Zdjęcie wbyło wrzucone dla osób będących na tej imprezie.decomposed05 wrote:To nowe wcale lepsze nie jest.amuth wrote:no nie wiem, czy podmienianie przez kombinacje z adresem URL jest etyczne :>
- decomposed05
Nie pojadę i nie zrobię.mkowalczyk wrote:Sparwa była rozmiaru zdjęcia ZTCW. Jedź, zrób lepsze w takich warunkach. Zdjęcie wbyło wrzucone dla osób będących na tej imprezie.decomposed05 wrote:To nowe wcale lepsze nie jest.amuth wrote:no nie wiem, czy podmienianie przez kombinacje z adresem URL jest etyczne :>
Po ukróceniu podmian blokada zdjęć za rozmiar jest rzeczywiście krzywdząca - może trochę odpuścić i blokować dopiero wtedy gdy użytkownik ewidentnie olewa komentarze i ani myśli dostosować się do limitu wagi?amuth wrote:no nie wiem, czy podmienianie przez kombinacje z adresem URL jest etyczne :>
potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
OIDP taka sytuacja miała miejsce.empi wrote:Po ukróceniu podmian blokada zdjęć za rozmiar jest rzeczywiście krzywdząca - może trochę odpuścić i blokować dopiero wtedy gdy użytkownik ewidentnie olewa komentarze i ani myśli dostosować się do limitu wagi?
Autor w tzw. "międzyczasie" dodawał kolejne zdjęcia, a tego nie ruszył.
ɐıɹǝlɐƃ || ¡ɯɐıʍɐɹpzod ǝıuzɔǝpɹǝs