Zakazane miejsca - bilblioteka dla weterana jak i nowicjusza
Re: Zakazane miejsca - bilblioteka dla weterana jak i nowicjusza
Tamtejsi miłośnicy i tak stwierdzą, że dobra dokumentacja to ich wizytówka i 'jak ci się nie podoba, to możesz nie oglądać'...
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
Tym bardziej więc trzeba to utemperować.Lukasy wrote:Tamtejsi miłośnicy i tak stwierdzą, że dobra dokumentacja to ich wizytówka i 'jak ci się nie podoba, to możesz nie oglądać'...
Jak dla mnie to cały Rybnik powinien być objęty zakazem :] Może by to skłoniło autorów do ruszenia tyłka np. do niedalekiej Ostrawy czy Opawy.
Nareszcie ktoś wspomniał o tym genialnym pomyśle!koziutek wrote:Jak dla mnie to cały Rybnik powinien być objęty zakazem :]

- piotr_kosz
Kraków, Regionalny Dworzec Autobusowy (RDA) - jeden z najbardziej łamanych zakazów na TWB. Apeluję, aby cenzorzy zajęli się tym przypadkiem.
Również proponuję 2 nowe zakazy:
Koszalin, ulica Oskara Langego (z wyłączeniem pętli na zdjęcia nocne)
Słupsk, ulica 11 Listopada (odcinek od pętli Rzymowskiego do ronda koło ulicy Koszalińskiej)
Również proponuję 2 nowe zakazy:
Koszalin, ulica Oskara Langego (z wyłączeniem pętli na zdjęcia nocne)
Słupsk, ulica 11 Listopada (odcinek od pętli Rzymowskiego do ronda koło ulicy Koszalińskiej)
Skoro jesteśmy w temacie Słupska, to proponuje objąć zakazem całą ulice Dmowskiego, a także Władysława Andersa (chyba, że trafi się jakaś gratka).
Proponuję Mielec, dworzec Veolii.
Victory shall be mine!
Z tymi dworcami to sobie chyba jaja robicie... Oczywiście że PKSy foci się najlepiej w trasie, ale nie zawsze jest taka możliwość/warunki...
Jak się zna miasto to można pójść gdzieś indziej. Spróbuj sobie mapkę włączyć i policz znaczniki 

Victory shall be mine!
Noooo, to za niedługo będą zakazy z miast. GOP, Warszawa, Wrocław itd... zylion zdjęć na TWB. ZAKAZ.
Niezmiernie mnie śmieszą te zakazy, do których nawet nie myślę się stosować ( bo nikt masówy z dworca nie wrzuca) Tyle ode mnie w tym temacie.
Niezmiernie mnie śmieszą te zakazy, do których nawet nie myślę się stosować ( bo nikt masówy z dworca nie wrzuca) Tyle ode mnie w tym temacie.