Adam G.1 wrote:A knot wisi sobie w najlepsze przez sporo czasu. Nie o to przecież chodzi!
O matko. Stwarasz problemy tam gdzie ich nie ma. Po to są cenzorzy żeby pełnić swoją funkcję, a nie o*****ć się. Niech więc będzie limit czasowy na głosowanie po którym sumowało by się automatycznie stosunek plusów do minusów ( no chyba, że zdjęcie przejdzie jakąś ustaloną "bezwzględną" większością).
Adam G.1 wrote:wcale nie wyeliminowałaby "kolesiostwa", a wręcz znacząco by je powiększyła. Stawianie plusów kolegom i minusów wrogom, tak by to później wyglądało.
Że co proszę

Pojedyncza opinia jest subiektywna i byt mojego zdjęcia zależy od jakiegoś widzimisię. To właśnie większa ilość cenzorów( mających różne poglądy, z różnych regionów kraju i świata) decydujących o egzystencji fotografii zyskuje na obiektywności, bo eliminuje to osoby które będą chciały zablokować za wszelką cenę "bo go nie lubię" albo nie blokować " bo go lubię - co z tego, że knot".
Po co doprowadzać do takiej sytuacji, że ktoś nieprzychylny z zablokuje, a potem będzie się upierał przy swoich argumentach by koniecznie udowodnić marną jakość zdjęcia skoro może to zweryfikować kilka innych osób

I to samo w drugą stronę.
Adam G.1 wrote:a) pójścia TWB w kierunku fotogalerii stricte artystycznej, jakakolwiek dokumentacyjna rola będzie stopniowo zanikać;
Zastanówmy się nad tym. Jeżeli uważasz, że obecni cenzorzy by do tego doprowadzili... to oznaka, że tak jest właśnie tu i teraz, bo to Ci sami ludzie i nie potrzebuję ich kilku by moja masówka się któremukolwiek z nich nie spodobała ;>
Przy większej ilości osób o niekoniecznie tych samych poglądach mam szansę za pomocą demokratycznego głosowania obronić to czy jest coś na swój sposób dobre czy też nie.