Tolerować chamstwo i groźby karalne?
Re: Tolerować chamstwo i groźby karalne?
Trzeba było robić screeny
Ja mam ale tylko fotki i opisy, komentarzy niestety nie.

- p_waclawek
I mówi to osoba, która jest wymieniona wśród kandydatów na cenzorów - o ile nowi będą. Żenada!Ech, już po zabawie.
A ja się chciałbym zapytać, dlaczego przez 3 godziny nikt nie zareagował na to, co się dzieje?
Przecież i tak wiadomo, że foto zostanie zablokowane, a niektóre komenty były naprawdę niezłe i można było się pobawić.p_waclawek wrote:I mówi to osoba, która jest wymieniona wśród kandydatów na cenzorów - o ile nowi będą. Żenada!Ech, już po zabawie.
A ja się chciałbym zapytać, dlaczego przez 3 godziny nikt nie zareagował na to, co się dzieje?
- p_waclawek
Szkoda mi Ciebie - jeśli traktujesz to jako zabawę.
A ja dziś spotkałem znajomego kierowcę, wspomniał mi, że przegląda codziennie TWB. I jak myślisz, jak będzie nas postrzegał, jak takie coś obejrzy? Za miłośników czy za bandę kretynów?
Ludzie, opanujcie się. Takim zachowaniem nie różnicie się wcale, od tych, którzy prowokują.
A ja dziś spotkałem znajomego kierowcę, wspomniał mi, że przegląda codziennie TWB. I jak myślisz, jak będzie nas postrzegał, jak takie coś obejrzy? Za miłośników czy za bandę kretynów?
Ludzie, opanujcie się. Takim zachowaniem nie różnicie się wcale, od tych, którzy prowokują.
Kto nauczył tego tych zbuntowanych użytkowników? Wy sami. Tym jak się do siebie tutaj odnosicie, jak postępujecie i jak traktujecie innych. Z góry zakłada się, że osoba po drugiej stronie jest debilem lub idiotą i tak trzeba go traktować, więc nie myślcie sobie, że inni nie będą postępować inaczej. Wyśmiewacie się z ludzi, ludzie wyśmiewają się z Was. Wy nazywacie siebie miłośnikami autobusów? Śmieszne. Bardziej zależy Wam na widokach a cel jakim było fotografowanie autobusów poszedł już dawno do lamusa. Teraz liczy się tło na zdjęciu.
Żenada, Parodia, Kolesiostwo, Dyskryminacja, Poniżanie, Grożenie, Wyśmiewanie
Te słowa to teraz przewodnik tej strony. Czy Decomposed jest taki ślepy, że nie widzi co tu się dzieje? Że powoli włażą mu na głowę? Że niektórym władza odwaliła tak, że czują się ważniejsi od Boga?
Żenada, Parodia, Kolesiostwo, Dyskryminacja, Poniżanie, Grożenie, Wyśmiewanie
Te słowa to teraz przewodnik tej strony. Czy Decomposed jest taki ślepy, że nie widzi co tu się dzieje? Że powoli włażą mu na głowę? Że niektórym władza odwaliła tak, że czują się ważniejsi od Boga?
A ciekawe kto zaczął dzisiejszą wojnę wyśmiewaniem się z nazwiska empiego...
Victory shall be mine!
Ta wojna trwa nie od dziś. Zaczął ją jeden z autorów na którym wszyscy zawiesili psy i nikt nie chciał wierzyć, że sobie pójdzie...i poszedł. Jeden odważny. Od tego się zaczęło.
Obrażać Empiego? Chyba nie wiesz jak on odnosił się do innych. Małe tego przyznał się, że zablokował zdjęcia Borysowi bo go wkurzył.
Obrażać Empiego? Chyba nie wiesz jak on odnosił się do innych. Małe tego przyznał się, że zablokował zdjęcia Borysowi bo go wkurzył.
-
Tyle było tutaj ładnych portretów, tylu było tutaj dobrych autorów. Wszystko potraficie tylko zniszczyć. Taka dobra strona a zrobiła się z niej jedna wielka sterta żalów, brudów i innych zatargów.
maniek
- p_waclawek
Po kiego się jeszcze odzywacie? Zbuntowani - jeśli naprawdę nie możecie się dogadać to idźcie - ale nie palcie mostów za sobą. Bo zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy "nie ja winny, tylko on", a potem macie pretensje, że tak jesteście postrzegani. Proszę, nie róbcie jeszcze większego rozpiździelu.