Tolerować chamstwo i groźby karalne?
-
Re: Tolerować chamstwo i groźby karalne?
My winni? Teraz może całą winę zwalicie na nas bo to tylko potraficie. Zobaczcie na siebie, jesteście żałośni...
maniek
Ale ja kompletnie nie rozumiem w czym problem. Jeśli ktoś ma własną wizję galerii komunikacyjnej to przecież sam może ją założyć. Czy istnieją jakieś przeszkody, żeby zrobić własną stronę i ustalić regulamin, np. "1. Tu najwyżej punktuje się portrety, a zdjęcia artystyczne wrzucajcie sobie na TWB. 2. Nie wolno nikogo wyśmiewać, obrażać, poniżać, itp. "? Nic tak nie podnosi poziomu jak konkurencja. Może wtedy niektórzy dotychczasowi użytkownicy TWB wybiorą Waszą stronę. A takie płakanie, narzekanie i bluzganie nie wnosi nic konstruktywnego, a świadczy jedynie o emocjonalnej niedojrzałości piszących. Jak mawiał mój dowódca w wojsku do żołnierzy-niedorajdów - "ogolić jaja i do piaskownicy".glotechlakier wrote:My winni? Teraz może całą winę zwalicie na nas bo to tylko potraficie. Zobaczcie na siebie, jesteście żałośni...
Bóg dał nam Internet, a diabeł Neostradę.
Nie rozumiem jednego - najpierw wyzywacie nas od małolatów itp. a potem sami robicie jakieś dziecinne zaczepki, czepianie się o nazwiska. Gdzie tu logika- bo to jest "bez sęsu" jak u Jasia Śmietany.
Victory shall be mine!
- piotr_kosz
Ale jaką winę...glotechlakier wrote:My winni? Teraz może całą winę zwalicie na nas bo to tylko potraficie. Zobaczcie na siebie, jesteście żałośni...
Wszystkie wasze zdjęcia zostały zablokowane, niektórzy nawet skasowali konta... Wasze zachowanie można skomentować w jeden sposób - paradoks TWB. Jak pisał często Lukasy - nadaje się to do napisania pracy magisterskiej na wydziale psychologii.
Problem zaczyna się od was - nie od cenzorów i "elity". Po prostu ktoś od was czegoś więcej wymaga. Wy olewacie te zasady i tworzy się konflikt. Walka "systemów". Pisane było wielokrotnie - nie podoba się - załóżcie własną stronę. Pytanie brzmi - dlaczego tego nie zrobicie? Z bardzo prostego powodu - z lenistwa lub braku czasu. Dlatego do dziś tutaj siedzicie i robicie następne prowokacje. Po co? Nie wiem (i to jest najgorsze).
Przecież istnieją przykłady użytkowników, którzy nie dodają zdjęć (bo wiedzą, że robią je źle) - ale znają się na autobusach. Przecież tak również można pracować i udzielać się na TWB. Tylko wy musicie pierdolić system. W imię czego? Sławy?
Jeżeli nadal tu jesteście - widzę, że jednak zależy wam na TWB. Rewolucjonista pali swoje mosty, a wy je na nowo budujecie, tylko trochę inaczej... Gdzie tu sens? Logika?
W całej sytuacji widzę plus - wzrośnie oglądalność samej galerii i forum.
hahaha ale jaja! Tego jeszcze na TWB nie było 
Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości jaki poziom reprezentują ci goście?

Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości jaki poziom reprezentują ci goście?

potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
- Adrian Henszel
Tomku, proponuje dla co niektórych bana, bo ja już mam dosyć tego ogólnego burdelu panującego na galerii, tak jak już ktoś wspomniał TWB przeglądają różni ludzie, kierowcy, mechanicy, zarządy firm transportowych, jak My będziemy przez tą bandę debili wyglądać później w ich oczach? Co jak co, ale te dzieci mogłyby znaleźć sobie inną piaskownice, bo jak się im tu nie podoba to nikt ich tu nie trzyma, a jakby nie było założyć dziś galerie, choćby na szablonach, wykupić serwer i tam dodawać swoje "cudne dzieła" to nie problem, trzeba tylko chcieć zrobić coś innego niż tylko napierdzielanie na innych i wymuszanie czegoś "bo ja tak chcę i tak ma być".
Z resztą Miguś sam się przyznał, że chciał mieć limit 1 po to "żeby się zabawić":

Z resztą Miguś sam się przyznał, że chciał mieć limit 1 po to "żeby się zabawić":

Tabor MPK w Wałbrzychu w latach od 1982 do 2010:

-
Rozpoczyna kolejna bezsensowna wojna:
http://twojezdjecie.pl/plikinew/5/e05fd ... ca62d6.jpg
Po prostu niektórzy chcą tu sprowokować innych i być może zniszczyć panującą tu wcześniej miłą atmosferę. Nie dopuśćmy do tego! Ktoś chce nas po prostu skłócić ze sobą! Trzeba by moim zdaniem przy okazji zastanowić się nad wyborami nowych adminów, blokerów itp, możne to coś zmieni i uważam, ze powinni być to użytkownicy z tzw. "starego TWB i nowego TWB"-tyle ode mnie
http://twojezdjecie.pl/plikinew/5/e05fd ... ca62d6.jpg
Po prostu niektórzy chcą tu sprowokować innych i być może zniszczyć panującą tu wcześniej miłą atmosferę. Nie dopuśćmy do tego! Ktoś chce nas po prostu skłócić ze sobą! Trzeba by moim zdaniem przy okazji zastanowić się nad wyborami nowych adminów, blokerów itp, możne to coś zmieni i uważam, ze powinni być to użytkownicy z tzw. "starego TWB i nowego TWB"-tyle ode mnie
Ja nie wiem czemu do tej pory nikt im kont nie zablokował. Może warto też pomyśleć nad cenzurą komentarzy niezalogowanych, tak by każdy miał możliwość moderacji pod własnymi zdjęciami.
Bo tak jak już było wspomniane, przeglądający TWB to nie tylko MKMowie. Nie dajmy się tej grupie prymitywów.