TWB rotfl's
Re: TWB rotfl's
A druga sprawa, że swego czasu i tak podpisywałeś się imieniem i nazwiskiem, więc i tak większość wie, o kogo chodzi :-]
homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
zapraszam serdecznie, bo już czynne ponownie ;-)
http://www.phototrans.eu/14,409504,0.html
Bartek Musiał (2010-05-11 21:36:07.568005)
"Jak ścieżka do Bydgoszczy? - Tam na wylotówce na Toruń kolego uważaj, nieoznakowanym Autosanem się kręcili"

Bartek Musiał (2010-05-11 21:36:07.568005)
"Jak ścieżka do Bydgoszczy? - Tam na wylotówce na Toruń kolego uważaj, nieoznakowanym Autosanem się kręcili"

potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam
To ja zacytuję inny wesoły komentarz Bartka 
http://www.phototrans.eu/14,404195,0.html
Bartek Musiał (2010-04-19 14:36:26.975206)
Ale wiaderka zostawcie, bo inni też by się chcieli pobawić

http://www.phototrans.eu/14,404195,0.html
Bartek Musiał (2010-04-19 14:36:26.975206)
Ale wiaderka zostawcie, bo inni też by się chcieli pobawić

- Dawid_2690
Lukasy to że udostępniam nazwisko na galerii to nie upoważnia kogoś to używania go tutaj. Tu mam nick więc jeśli juz to piszę się samo imię albo nick.
Pozdrawiam Dawid Szramke
- Dawid_2690
padamus wrote:I tak wszyscy wiedzą, że Dawid_ileś_tam ma na nazwisko tak, a nie inaczej. Skompromitowałeś się i urządziłeś sobie, jak się teraz okazało, kosztem Kingi prostacką zabawę, a teraz nie wolno podać nazwiska, że to niby nie ty? Trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny.
Drogi Pawle Ty się kompromitujesz w tym momencie grając romea Kingi. Jest mój drogi tak zwana ochrona danych osobowych. Poczytaj sobie trochę prawo.Jak Ty sobie pozwalasz szajstać nazwiskiem na prawo i lewo to nie znaczy , że ktoś też będzie tak robił Nikt nie pisze o zabawie Kingą i nie mam czego się wstydzić. Jeżeli Ty sobie dopowiadasz w głowie niewiadomo co to nie mój problem.A tak na marginesie ja swoich wszysytkich zdjęć nie usnałem z TWB jesli mówimy już o kompromitacji

Ochrona danych osobowych – regulacje prawne dotyczące tworzenia i posługiwania się zbiorami danych osobowych, a także pojedynczymi danymi, mające na celu administracyjno-prawną ochronę prawa do prywatności.
Pozdrawiam Dawid Szramke
Czy Ci się to podoba czy nie, jesteś znany także i pod nazwiskiem i to od czyjejś dobrej woli będzie zależeć czy użyje nicka, imienia czy nazwiska.
Chcąc nie chcąc, w internecie stajesz się osobą jakby nie patrzeć publiczną i musisz w związku z tym tolerować takie a nie inne odniesienia do swojej zacnej persony. Jasne, że możesz sobie nie życzyć, ale w dobie FaceBooka, Naszej-Klasy i wielu innych serwisów, walka z tym to czysta hipokryzja. Poza tym - jak ktoś używa imienia i nazwiska do podpisywania zdjęć, to powinien się liczyć z wszelkimi tego konsekwencjami.
Mnie niektórzy znają jako m3ntora, niektórzy jako Zygmunta, inni jako Janiaka a jeszcze inni w ogóle wyrażają się o mnie bezosobowo a mi to generalnie zwisa. Poza tym nie jednemu psu na imię burek.
Chcąc nie chcąc, w internecie stajesz się osobą jakby nie patrzeć publiczną i musisz w związku z tym tolerować takie a nie inne odniesienia do swojej zacnej persony. Jasne, że możesz sobie nie życzyć, ale w dobie FaceBooka, Naszej-Klasy i wielu innych serwisów, walka z tym to czysta hipokryzja. Poza tym - jak ktoś używa imienia i nazwiska do podpisywania zdjęć, to powinien się liczyć z wszelkimi tego konsekwencjami.
Mnie niektórzy znają jako m3ntora, niektórzy jako Zygmunta, inni jako Janiaka a jeszcze inni w ogóle wyrażają się o mnie bezosobowo a mi to generalnie zwisa. Poza tym nie jednemu psu na imię burek.
- Dawid_2690
Może i masz rację. Ale nie lubie jak ktoś używa mojego nazwiska szczególnie w takich miejscach. Ok zakończmy już ten off topic 

Pozdrawiam Dawid Szramke
Lol, widzę, że teraz tutaj panuje moda na kłótnie. 
@Dawid_2690: Paweł nie musi grać żadnego "romea"! A Ty daj sobie siana z tym nazwiskiem. Co, wstydzisz się go?

@Dawid_2690: Paweł nie musi grać żadnego "romea"! A Ty daj sobie siana z tym nazwiskiem. Co, wstydzisz się go?

Nikogo tutaj nie gram. Ale nie będę tolerował obrażania Kingi. Ty za to grasz chojraka i chcąc się bronić przed nieuniknioną kompromitacją urażasz i tak już pokrzywdzoną tą sytuacją.Dawid_2690 wrote:Drogi Pawle Ty się kompromitujesz w tym momencie grając romea Kingi.
Nie ucz ojca dzieci robić.Dawid_2690 wrote: Jest mój drogi tak zwana ochrona danych osobowych. Poczytaj sobie trochę prawo.
Nie usunąłem wszystkich zdjęć.Teraz panie ekspercie od prawa pomówił mnie pan (art. 212 K. k.).Dawid_2690 wrote:A tak na marginesie ja swoich wszysytkich zdjęć nie usnałem z TWB jesli mówimy już o kompromitacji
Sam ją na taki tor sprowadziłeś.Dawid_2690 wrote: I skończmy tą dyskusje bo schodzimy na tor dziecinny.
Cóż to się z TWB dzieje ostatnio. Nawet w tym wątku kłótnie. Kurde, ta pogoda to chyba faktycznie wszystkich wkurwia i mamy efekty