TWB rotfl's
- Marcin Ciszewski
Re: TWB rotfl's
Zalogować na TWB się nie można to trza się wyżyć na forum 

Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
- piotr_kosz
Każda strona musi mieć swojego Romeo. 

Eeee, nie to miałem na myśli. Zaraz znowu będzie, że Andrev się zaleca itp;)Kinga wrote:@Andrev: No masz rację. Ale ja już jestem zajęta.
Ale żart o tym, że wolę chłopców sobie daruję, bo później jeszcze ktoś w to uwierzy...:>
Najlepiej jeśli to Alfa Romeopiotr_kosz wrote:Każda strona musi mieć swojego Romeo.

Na imprezach musiałbyś mieć oczy... musiałbys się pinować znaczy sięAndrev wrote:Ale żart o tym, że wolę chłopców sobie daruję, bo później jeszcze ktoś w to uwierzy...:>

- piotr_kosz
Na razie masz Fiatapadamus wrote:Najlepiej jeśli to Alfa Romeopiotr_kosz wrote:Każda strona musi mieć swojego Romeo.![]()

Nie no zwykłem nie nosić mydła na autobusowe imprezy, w których bierze udział 95% facetów/chłopców 

Złości Cię ten fakt? Alfa Romeo to też FIATpiotr_kosz wrote:Na razie masz Fiatapadamus wrote:Najlepiej jeśli to Alfa Romeo![]()
.

A jak co innego upuścisz?Andrev wrote:Nie no zwykłem nie nosić mydła na autobusowe imprezy, w których bierze udział 95% facetów/chłopców

- piotr_kosz
Zastanowię się.padamus wrote:Złości Cię ten fakt? Alfa Romeo to też FIATpiotr_kosz wrote:Na razie masz Fiatapadamus wrote:Najlepiej jeśli to Alfa Romeo![]()
.
![]()

Dobra, kończmy tę dyskusję. Nam tez odbija przez to, że zalogować się nei można chyba:D
Użyeś takiej a nie innej ikonki, więc pytam.piotr_kosz wrote: Zastanowię się.
Dodam jeszcze, że niewskazane są buty sznurowaneAndrev wrote:Dobra, kończmy tę dyskusję. Nam tez odbija przez to, że zalogować się nei można chyba:D

EOT.