Sposób na nude, Migiem po Łódzkiem
Re: Sposób na nude, Migiem po Łódzkiem
Z dworca PKS jest jakieś 10-15 min z buta,więc dasz sobie rade;>
Tak, 2,5km w 15 minut... Zapewne po tylu godzinach nie będzie chciało mi się biegaćmichalsot wrote:Z dworca PKS jest jakieś 10-15 min z buta,więc dasz sobie rade;>

Kolega chyba nie doczytał ogłoszenia. Impreza kończy się na dworcu PKS w Żychlinie jeśli wszystko się uda będzie skomunikowana z PKSem do Kutna.(Ew można wysiąść wcześniej na Dworcu PKP w Żychlinie)skimboy wrote:Tak, 2,5km w 15 minut... Zapewne po tylu godzinach nie będzie chciało mi się biegaćmichalsot wrote:Z dworca PKS jest jakieś 10-15 min z buta,więc dasz sobie rade;>
:/ W takim razie ja poczekam z decyzją, aż pojawi się info, o której będzie zakończenie. Wolałbym o 16, bo później będzie trzeba długo czekać na autobus do Płocka...michalsot wrote:Kolega chyba nie doczytał ogłoszenia. Impreza kończy się na dworcu PKS w Żychlinie jeśli wszystko się uda będzie skomunikowana z PKSem do Kutna.(Ew można wysiąść wcześniej na Dworcu PKP w Żychlinie)skimboy wrote:Tak, 2,5km w 15 minut... Zapewne po tylu godzinach nie będzie chciało mi się biegaćmichalsot wrote:Z dworca PKS jest jakieś 10-15 min z buta,więc dasz sobie rade;>
Na 99% wyrobimy się na tego o 16:05 z Żychlina. Możliwy był by powrót do Kutna,ale przy małej ilości osób cena znacznie by się powiększyła.
- klewandowski
Póki co mamy głęboki sezon ogórkowy i odnoszę wrażenie, że właśnie teraz duża część oglądających i dodających zdjęcia zrobiła sobie odpoczynek od TWB. I chyba tylko tym można wytłumaczyć to, że póki co tylko 10 osób jest zainteresowanych pojazdem, który nie grzeszy ilością zdjęć, a okolica jest nieobfotografowana.
Dojazd do Kutna jest dobry. A z zakończeniem imprezy w Żychlinie też nie ma moim zdaniem wielkiej tragedii (choć brzmi to może trochę egzotycznie). Jeśli uda się wytyczyć trasę tak, żeby wyrobić się do 16:00 to cudnie.
Ja spojrzałem, że o 16:05 z Żychlina do Kutna są aż dwa PKSy (jeden z Łodzi i jedzie 35 min, a drugi z Kiernozi i jedzie 45 min).
O 16:04 jest również bezpośredni autobus z Żychlina do Łodzi.
To dla tych, którzy od Kutna będą jechać autobusem.
Dla jadących pociągiem lepsze będzie chyba nieco inne rozwiązanie, ponieważ Dworzec PKS w Kutnie jest położony dość daleko od dworca kolejowego. Ale i tu jest wyjście. Ze stacji Żychlin o 15:53 jest pociąg do Łowicza (Skierniewic) (jedzie 22 min.), a o 16:19 pociąg do Kutna (jedzie 17 min).
I to już powinno rozwiać wszystkie problemy dojazdowe.
Dojazd do Kutna jest dobry. A z zakończeniem imprezy w Żychlinie też nie ma moim zdaniem wielkiej tragedii (choć brzmi to może trochę egzotycznie). Jeśli uda się wytyczyć trasę tak, żeby wyrobić się do 16:00 to cudnie.
Ja spojrzałem, że o 16:05 z Żychlina do Kutna są aż dwa PKSy (jeden z Łodzi i jedzie 35 min, a drugi z Kiernozi i jedzie 45 min).
O 16:04 jest również bezpośredni autobus z Żychlina do Łodzi.
To dla tych, którzy od Kutna będą jechać autobusem.
Dla jadących pociągiem lepsze będzie chyba nieco inne rozwiązanie, ponieważ Dworzec PKS w Kutnie jest położony dość daleko od dworca kolejowego. Ale i tu jest wyjście. Ze stacji Żychlin o 15:53 jest pociąg do Łowicza (Skierniewic) (jedzie 22 min.), a o 16:19 pociąg do Kutna (jedzie 17 min).
I to już powinno rozwiać wszystkie problemy dojazdowe.
- Marcin Ciszewski
No bez przesady, godzina 16 czy nawet 18 to nie noc, pociągi jeżdżą często w każdym kierunku a spieszyć chyba nikomu się nigdzie nie będzie. A zawsze można pofocić coś w Kutnie...
Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wstępnie jestem na tak.
1. Marcin Ciszewski
2. Lukasy
3. KL_Radom
4. MKazik
5. Ciuchajka
6. Sawik
7. Batory
8. seba
9. Mike
10. Stanisław Anioł
11. Empi
12. mzk804
13. Łukasz Brzezowski
14. Ja
2. Lukasy
3. KL_Radom
4. MKazik
5. Ciuchajka
6. Sawik
7. Batory
8. seba
9. Mike
10. Stanisław Anioł
11. Empi
12. mzk804
13. Łukasz Brzezowski
14. Ja
Tylko tam nawet nie ma dworca, a autobusy z ulicy odjeżdżają i to jeszcze z różnych, normalnie marszrutki...