skimboy wrote:Tylko tam nawet nie ma dworca, a autobusy z różnych ulic odjeżdżają, w marszrutki się bawią...
Sposób na nude, Migiem po Łódzkiem
Re: Sposób na nude, Migiem po Łódzkiem
- klewandowski
"Stanisławie Aniole" marudzisz okropnie. Przecież jest rozkład na e-podrózniku z nazwami przystanków, a tu http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,19,19 ... 33a7c3ba72 całkiem dokładna mapa Żychlina (są nawet numery domów).Tylko tam nawet nie ma dworca, a autobusy z ulicy odjeżdżają i to jeszcze z różnych, normalnie marszrutki...
W Żychlinie dotąd nie byłem. Ale może wygląda to trochę jak np. Dęblinie. Dworca autobusowego nigdy tam nie było, ale przy dworcu kolejowym są trzy stanowiska (http://www.phototrans.eu/14,379962,0,Au ... 03964.html).
Poza tym myślę, że organizator zapewni podjazd autobusem na odpowiednie przystanki coby się uczestnikom nogi nie zmęczyły

Stanisałwie Aniele :] A marudzę, bo się nie chcę się zagubić i zostać tam"Stanisławie Aniole" marudzisz okropnie.

Chędoga idea.Poza tym myślę, że organizator zapewni podjazd autobusem na odpowiednie przystanki coby się uczestnikom nogi nie zmęczyły.
no może może bym zagościł... ale uzależniałbym to od wygodnego transportu(czyt. "urbin transport") ;]
Z przykrością informuje,że impreza nie odbędzie się z powodu małej ilości osób chętnych. Jest możliwość przełożenia imprezy na 11.09.2010,ale jeśli do 3 nie było by co najmniej 20 osób pewnych impreza również została by odwołana.
- klewandowski
Co do 11 września jestem w rozterce. Wtedy ma być Końskie, a obie z tych imprez bardzo niepewne bo chętni się coś z trudem zapisują.
To może następne podejście od razu przesunąć na trochę dalej na np. 2 październik.
To może następne podejście od razu przesunąć na trochę dalej na np. 2 październik.
Może Warszawa by się ruszyła? 

Niech ktoś ściągnie ogłoszenie z głównej,albo chociaż zmieni datę terminu imprezy. Niestety widzę,że nadal "eksplozji" chętnych nie ma.
- decomposed05
Myślę, że warto do pomysłu powrócić. Klucz imprezowy MPK Wrocław deklaruje, że 27 listopada zgłosi się w ilości minimum 6 osób.
W takim razie kto chętny na 27 listopad? Trasa już objechana tylko zebrać ludzi:)