"Kwadratem" po ziemi kieleckiej...
Re: [Propozycja] "Kwadratem" po ziemi kieleckiej...
W takim razie proszę dopisać mnie do listy 

- muszu_1-4-0
Re: "Kwadratem" po ziemi kieleckiej...
Nadal, mimo zmiany wozu jestem chętny. Zwiedzanie zajezdni w programie?
Ile osób było by chętnych na zwiedzanie, gdy się zbierze większa grupa to spróbujemy załatwić wycieczkę po zajezdni
Tylko w takim razie proszę o pilny kontakt ze mną na gg/mailem lub tu na forum (lecz preferuję gg/mail, gdyż podałbym swój numer telefonu w razie gdyby ktoś miał trudności z dojazdem, jakieś nie przewidziane opóźnienia etc.).
Dobra, no to mamy 4 osoby chętne do zwiedzania.

Dobra, no to mamy 4 osoby chętne do zwiedzania.
- klewandowski
Też jestem chętny na zwiedzanie zajezdni.
Na dzień dzisiejszy koszt przejazdu to 25 zł. Szacowany czas całej imprezy, to 7 godzin (10:00-17:00), grill (brać czy nie? Tą kwestię zostawiamy Wam), zbiórka na ul. Żelaznej obok dworca PKS (końcowy m.in. 20). Co do zwiedzania zajezdni, to nie jest jeszcze nic pewnego, bo wejście na teren zajezdni od tak nie jest możliwy, trzeba iść do samego prezesa, poprosić o stosowną zgodę (pisemną) i w dzień zwiedzania okazać ją dyspozytorowi... KL, coś już o tym wie, bo w ostatni dzień Transexpo, ja, Loginer i KL_Radom chcieliśmy zwiedzić zajezdnię, ale było już po 14:30, a prezes pracuje do tejże właśnie godziny i nici z zwiedzania, bo nie miał kto nam dać zgody. Żeby było mało będziecie chyba musieli podać swoje dane (imię i nazwisko) i odpadają dwie osoby z zwiedzania (Loginer i Krzysiu), więc jest nas obecnie trzech, nie robie tu liczby minimalnej tyle ile się zgłosi do czwartku tyle wejdzie na zajezdnię. Ale do tematu zwiedzania zajezdni wrócę w środę, bądź inny dzień (w każdym bądź razie po spotkaniu z prezesem), to zależy kiedy wyzdrowieję.
O czymś jeszcze nie powiedziałem? Jak tak to piszcie
Każdy kto chce do mnie numer telefonu, proszony jest o zgłaszanie się na gg lub maila.
O czymś jeszcze nie powiedziałem? Jak tak to piszcie

Każdy kto chce do mnie numer telefonu, proszony jest o zgłaszanie się na gg lub maila.
- klewandowski
Ja jestem przeciwny robieniu grilla/ogniska. To nie jest pora roku właściwa dla konsumpcji na dworze. Poza tym na początku lutego ciemno się robi już o 16:20.
Niestety, w ostatniej chwili okazało się, że termin przejazdu pokrył się z osiemnastką koleżanki. Odwołuję swoją obecność i przepraszam za problem.
- muszu_1-4-0
Nie ma problemu. 

Użytkownik Loginer informuje, że nie jest już współorganizatorem imprezy z Jelczem 120M w Kielcach, planowanej na 05.02.2011 r. Nie biorę odpowiedzialności za poczynania aktualnych organizatorów i związane z tym potencjalne konsekwencje.