To znaczy czego? Też chciałbym wiedzieć jak się dodaje regiony. Jestem ostatnio trochę zajęty, ale jak się wezmę w końcu za Belgię(a kilka tłuków poprzez robienie burdelu jeszcze obrzydziło mi robotę), to będzie sporo wolnych województw do wykorzystania. Więc jak nie trzeba czegoś na już, to sobie odpuść - potem będzie tego sporo do wykorzystania.gkonig wrote:Więcej czasu zajęło Ci pewnie uzasadnianie "dlaczego nie" niż zrobienie tego.
dodanie nowego regionu
Re: dodanie nowego regionu
To po co wchodziłeś w ogóle w dyskusję w ten sposób? Byłem przekonany, że masz takie uprawnienia, w innym przypadku w ogóle nie ma o czym mówić.Amalio wrote:(...) Też chciałbym wiedzieć jak się dodaje regiony. (...)
Wystarczyło to napisać w pierwszym poście.ale jak się wezmę w końcu za Belgię(a kilka tłuków poprzez robienie burdelu jeszcze obrzydziło mi robotę), to będzie sporo wolnych województw do wykorzystania. (...) potem będzie tego sporo do wykorzystania.
Ja mimo wszystko wierzę, stary doświadczony wyjadaczuAmalio wrote:Za długo siedzę na tej fotogalerii by uwierzyć w takie bajki.

Nic nie szkodzi i póki istniała swobodna możliwość dodawania nowych regionów to w wielu państwach dodano hurtem cały spis i nikomu to nie przeszkadzało. Jak pokazała dalsza praktyka - kraje które 5 lat temu wydawały się totalną egzotyką i co najwyżej były reprezentowane przez kilka fotek ze stolicy (to dot. nawet naszych bezpośrednich wschodnich sąsiadów) dziś są zapełnione masą zdjęć. Nawet jeśli TWBowicze nie odwiedzili każdego regionu w danym kraju, to często wykonali zdjęcia pojazdów pochodzących z takich dodanych "na wyrost" regionów (vide np. Mołdawia, Serbia). Dziś w dalszym ciągu trafiają tu fotki zegzotycznych dotąd państw, ot choćby ostatnio Syria, Boliwia czy Belize. Ale nagle jedna osoba, o bardzo małej różnorodności terytorialnej swoich fotografii, ograniczonej w zasadzie do jednego regionu w Niemczech i jednego w Polsce, zapragnęła sobie potupać nóżkami i podroczyć się dla samej zasady.Hmm, ale co szkodzi dodawać regiony na przyszłość, gdyby kiedyś pojawiły się jakieś zdjęcia?
Mniej czasu by to zajeło niz codzienna aktywność na forum kandydackim :]jestem ostatnio trochê zajêty, ale jak siê wezmê w koñcu za Belgiê
Napisz adminowi, że jest tłukiem i zrobił burdel - w Serbii oraz Bośni też należałoby zmienić podział, jesli iść śladem Belgii.(a kilka t³uków poprzez robienie burdelu jeszcze obrzydzi³o mi robotê),
Może nie pisz bzdetów jak nawet nie rozumiesz o co się rozchodzi :] Chodzi o to, że trzeba porządkować miasta które są dodane dwa razy w tak abstrakcyjnie różnych miejscach, że to tak jakby dodać Żory pod Śląskie i Pomorskie jednocześnie. Bo czyjaś totalna ignorancja nie pozwala sobie zadać jakiegokolwiek trudu.koziutek wrote:
Napisz adminowi, że jest tłukiem i zrobił burdel - w Serbii oraz Bośni też należałoby zmienić podział, jesli iść śladem Belgii.
No raptem wielkie mi coś, 3 zdublowane miasta z zerową ilością zdjęć do edycji. Faktycznie, kupa roboty i powód by wyzywać innych od tłuków. Mniej czasu by zajeło posprzątanie tego, niż napisanie zbędnych postów w tym wątku.
Wszystko inne przecież samo się robiło.
Osoby które to zrobiły stale robią syf.koziutek wrote:Faktycznie, kupa roboty i powód by wyzywać innych od tłuków.
Wszyscy chyba widzimy, ile robisz na TWB i jesteśmy Ci za to wdzięczni. Niemniej jednak, podkreślanie tego na każdym kroku jest po prostu nie na miejscu i stawiasz się w ten sposób w złym świetle. Tak samo jak poprzez niekulturalne zwracanie uwagi, podczas gdy w większości przypadków można wszystko załatwić inaczej.Amalio wrote:Wszystko inne przecież samo się robiło.
Mógłbyś powiedzieć wprost, o kogo chodziAmalio wrote:Osoby które to zrobiły stale robią syf.koziutek wrote:Faktycznie, kupa roboty i powód by wyzywać innych od tłuków.

Próby załatwienia wszystkiego samemu to bezsens. Raz, że się zamęczysz. Dwa, że naprawdę więcej rzeczy powinniśmy ustalać wspólnie.
Otóż to. Przecież administracja ma narzędzia do walki z notorycznym bałaganiarstwem - ostrzeżenia, obniżanie limitu, zablokowanie możliwości edycji jakichkolwiek danych.Mógłbyś powiedzieć wprost, o kogo chodzi