Mediumem po wyspie Wolin i okolicach Kamienia Pomorskiego
- Luke_Police
Re: Mediumem po wyspie Wolin i okolicach Kamienia Pomorskieg
No cóż, kolejny dzień minął a odpowiedź od PKS-u nie przyszła, więc wciąż czekamy...
- Tomasz-pr110
A to jest na pewno pr110D a nie D120? Po tej szerokiej klapie i oknach zwątpiłem...
- Luke_Police
Tak, faktycznie ten na zdjęciu z Goleniowa to prawdopodobnie D120. Wolelibyśmy PR-kę, ale wiele PR-ek jest trochę zmodyfikowanych, patrząc chociażby po oknach i innych detalach. Po przejrzeniu zdjęć najlepiej moim zdaniem prezentują się wozy na załączonych w informacji zdjęciach, ale nie wiem czy obecnie oba są dostępne do wynajmu (wiadomo jak to latem, mniej przewozów jest, to wiele wozów przechodzi lakierowanie/remonty/naprawy) dlatego wytypowałem dwóch faworytów.
Mi tam nadal pasuje
. Ze Szczecina bezpośredni pociąg o 6:15 więc git malina :>. Tylko mam nadzieję, że nie odwołacie tej imprezy, bo specjalnie wziąłem Urlop w pracy ;D
Pozdro.

Pozdro.
Pomysł był niezły dopóki była mowa o Mediumie. Na Jelcza nie będę się tłukł ze Świnoujścia, no chyba, że będzie padać i nie będę miał nic innego do roboty.
Aha, ma ktoś możliwość i chęć oprowadzić mnie po zajezdni KA skoro już tu jestem?
Aha, ma ktoś możliwość i chęć oprowadzić mnie po zajezdni KA skoro już tu jestem?

- Luke_Police
No i udało się wreszcie dopracować szczegóły. Przewoźnik podstawi nam autobus tak, jak sobie zażyczyliśmy, cena jest całkiem przystępna, więc teraz już mogę to potwierdzić, że impreza jak najbardziej się odbędzie. Po raz kolejny zapraszamy 

Będę na imprezie o ile wyrobię się na 22:40 na pociąg. Potem jeszcze przesiadka w Szczecinie.. niestety PKSa choćby do Szczecina nie znalazłem z Warszawy o rozsadnej porze..
- Luke_Police
Jest jeszcze Polski Bus, przyjazd do Szczecina zdaje się 7:10. Tylko dziwne, że strona przewoźnika nie wyświetla żadnych wyników dla daty 15.07, wszystkie miejsca zarezerwowane by mieli, czy jeżdżą tylko w weekendy? Niemniej jednak, pociąg ze Szczecina 7:25 więc 15 minut na przesiadkę to może być trochę mało, jeżeli wystąpią problemy z korkami i opóźnienie na trasie.
Bo nocne kursy z Warszawy startują 16.07 pewnie. A opóźnień na trasie nie doszukuj się, mają tak luźny rozkład, że do Warszawy przyjeżdża nawet 30min przed czasem.Luke_Police wrote:Jest jeszcze Polski Bus, przyjazd do Szczecina zdaje się 7:10. Tylko dziwne, że strona przewoźnika nie wyświetla żadnych wyników dla daty 15.07, wszystkie miejsca zarezerwowane by mieli, czy jeżdżą tylko w weekendy? Niemniej jednak, pociąg ze Szczecina 7:25 więc 15 minut na przesiadkę to może być trochę mało, jeżeli wystąpią problemy z korkami i opóźnienie na trasie.