Dokładnie. Najlepszy byłby przegub. Może nawet dwa. Osobiście optuję za opcją Warszawa/Łódź.Lukasy wrote:Będzie problem, by zabrać wszystkich chętnych.
Dziesięć lat minęło - propozycje
Re: Dziesięć lat minęło - propozycje

vecto_529 wrote:Najlepszy byłby przegub. Może nawet dwa. Osobiście optuję za opcją Warszawa/Łódź.

A może początek imprezy w Łodzi, koniec w Warszawie, a pośrodku off-road?

Dla mnie takie rozwiązanie by pasowało, akurat dojazd miałbym pierwszorzędny 

- Marcin Ciszewski
Zważywszy na to, że sporo osób przyjeżdża na imprezy samochodami, jest to dość nietrafiony pomysł.MZ wrote:A może początek imprezy w Łodzi, koniec w Warszawie
Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Marcin Ciszewski wrote:Zważywszy na to, że sporo osób przyjeżdża na imprezy samochodami, jest to dość nietrafiony pomysł.

- Adrian Henszel
I zdaje się, taki wóz musiałby mieć zamontowany i zalegalizowany tachograf?
Tabor MPK w Wałbrzychu w latach od 1982 do 2010:

-
W przypadku, gdyby zapadła decyzja o Kotlinie Kłodzkiej, mógłbym pomóc w ustaleniu trasy, mam tam znajomych 

Nie tyle tachograf (zabytki, jeśli nie posiadały w oryginale to mieć nie muszą), co przeklęty Viabox.Adrian Henszel wrote:I zdaje się, taki wóz musiałby mieć zamontowany i zalegalizowany tachograf?

- klewandowski
No to mamy chętnego do organizacji imprezymirekmiras73 wrote:W przypadku, gdyby zapadła decyzja o Kotlinie Kłodzkiej, mógłbym pomóc w ustaleniu trasy, mam tam znajomych

Teraz trzeba się zdecydować co wynająć z PKS Kłodzko, Psiukacze, Peerki, Migi? A może wszystkie wymienione? W pewnym sensie to najciekawszy tabor w tym przedsiębiorstwie.
To urządzenie zdaje się można po prostu wynająć za niezbyt dużą opłatą.Nie tyle tachograf (zabytki, jeśli nie posiadały w oryginale to mieć nie muszą), co przeklęty Viabox
Jedyne trasy na Dolnym Ślądku na viaTolla to przecież A4 i osiemnastka.vecto_529 wrote:Nie tyle tachograf (zabytki, jeśli nie posiadały w oryginale to mieć nie muszą), co przeklęty Viabox.Adrian Henszel wrote:I zdaje się, taki wóz musiałby mieć zamontowany i zalegalizowany tachograf?
Victory shall be mine!