W nowy rok Bizonem
- rafcio44108
W nowy rok Bizonem
KMKM Olsztyn (a wkrótce W-MSSTZ) planuje zrobić imprezę sylwestrową Bizonem, czyli ostatnim olsztyńskim Ikarusem - 280.37A #1028. Trasa po różnych rzadko odwiedzanych przez autobusy zakątkach Olsztyna, tym razem bez Nadzoru Ruchu. Koszt uczestnictwa raczej nie powinien przekroczyć 20zł za osobę. Szampan we własnym zakresie. Znalazłyby się chętne osoby na taką przejażdżkę? Ostatnia impreza autobusowa w Olsztynie do najlepszych nie należała, ale obiecujemy poprawę.

Re: W nowy rok Bizonem
Brzmi bardzo obiecująco!rafcio44108 wrote:KMKM Olsztyn (a wkrótce W-MSSTZ) planuje zrobić imprezę sylwestrową Bizonem, czyli ostatnim olsztyńskim Ikarusem - 280.37A #1028. Trasa po różnych rzadko odwiedzanych przez autobusy zakątkach Olsztyna, tym razem bez Nadzoru Ruchu. Koszt uczestnictwa raczej nie powinien przekroczyć 20zł za osobę. Szampan we własnym zakresie. Znalazłyby się chętne osoby na taką przejażdżkę? Ostatnia impreza autobusowa w Olsztynie do najlepszych nie należała, ale obiecujemy poprawę.

Ja również jestem wstępnie chętny.
- projektor_ols
Na razie jest to bardzo, bardzo, bardzo luźna propozycja - badamy rynek. 
I ewentualnie robimy smaka jeżeliby coś nie wyszło.

I ewentualnie robimy smaka jeżeliby coś nie wyszło.
Last edited by projektor_ols on 18 Oct 2011, 23:52, edited 1 time in total.
Ja jestem skłonny przywitać nowy rok w takim czadowym Ikarusie. Liczę więc na to, że propozycja stanie się faktem i w ostatni dzień 2011 roku widzimy się w Bizonie! ;>projektor_ols wrote:Na razie jest to bardzo, bardzo, bardzo luźna propozycja - badamy rynek.
Fajnie by było, gdyby impreza zaczęła się gdzieś tak o 22, a skończyła 7-8... Jak szaleć, to szaleć.

- projektor_ols
Wiesz - też o tym myślimy.vecto_529 wrote: Fajnie by było, gdyby impreza zaczęła się gdzieś tak o 22, a skończyła 7-8... Jak szaleć, to szaleć.

- rafcio44108
I czy znajdzie się odpowiednia ilość osób chętnych na udział w imprezie.projektor_ols wrote:Kwestia tego jak nam pójdzie z naszym kochanym MPK.vecto_529 wrote: Fajnie by było, gdyby impreza zaczęła się gdzieś tak o 22, a skończyła 7-8... Jak szaleć, to szaleć.

Kolejny wstępnie zainteresowany 

Wstępnie się piszę, ostateczna deklaracja, jak będzie więcej szczegółów wiadomo 

- projektor_ols
Informuję uprzejmie, że nie dało rady załatwić imprezy (co było bardzo przewidywalne
).
Przepraszamy za zaśmiecanie wątku i pozdrawiamy!

Przepraszamy za zaśmiecanie wątku i pozdrawiamy!