empi wrote:No ale co to ma dać?
Poza tym, że rozpocznie się dyskusja na temat tego, że wcale nie mam racji, że jest mnóstwo gorszych zdjęć, pojawią się anonimowe komentarze pod moimi zdjęciami. Na dodatek będę musiał przez kolejnych kilka dni zaglądać, czy autor posłuchał mnie, czy nie posłuchał.
Chodzi o jakiś wstyd z powodu ilości zablokowanych zdjęć w profilu? Jeżeli Wam to pomoże, mogę sobie teraz zablokować i odblokować 10 zdjęć. Albo będę sobie blokował każde zdjęcie, które zamierzam usunąć (dość często usuwam swoje starsze zdjęcia, dodane tylko dokumentacyjnie). I nikt już się nie będzie musiał wstydzić, bo będę miał najwięcej zablokowanych zdjęć

Ja bym się wcale nie kłócił, że bloker nie ma racji (w końcu nie bez powodu przyznano Wam literkę "B" , bo zapewne macie większe doświadczenie w technice kadrowania i obróbki zdjęć

) i nie pisałbym, że jest dużo innych gorszych zdjęć, które tu "wiszą" i nie zostały zablokowane. Uważam, że mimo wszystko lepiej jest napisać w komentarzu pod zdjęciem, że "photo" do podmiany, bo w przeciwnym wypadku zostanie zablokowane. Nie zaszkodzi również napisać co jest nie tak z fotografią.

Pomoże to podjąć użytkownikowi decyzję, czy obrobić lepiej zdjęcie, czy podmienić na jakieś inne.

Trzeba sobie wzajemnie pomagać.