Sam przyznajesz, że nie jest najlepsze...MikołajNS wrote:no cóż, złapane od ciemnej strony, ale chyba to go całkowicie nie wyklucza
...MikołajNS wrote:Witam ponownie.
Moja 3 próba, chyba nie ma sensu się rozpisywać, wszystkie informacje o mnie są zawarte w poprzedniej kandydaturze. Dziękuję za rady i opinie. Co to powyższego zdjęcia..no cóż, złapane od ciemnej strony, ale chyba to go całkowicie nie wyklucza.
Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie kandydatury.
Sorry, ale chyba się troche zapędziłeś. To zdjęcie jest lepsze od wielu jakie trafiają do galerii, nie będę wspominał nawet o tym dziale.piotr_kosz wrote:
Kompletnie zepsułeś swój poprzedni potencjał. Zapewne po przeczytaniu wszystkich wskazówek z poprzedniej kandydatury, wybiegłeś podekscytowany na miasto i strzeliłeś przypadkowy kadr bez zastanowienia.
(...)
jednak tym zdjęciem udowodniłeś, że nie zasługujesz na bycie członkiem TWB. Szkoda, zmarnowałeś szansę.
Ja widzę, że on już konto ma więc próżne wasze dysktusje.polski1500 wrote:Sorry, ale chyba się troche zapędziłeś. To zdjęcie jest lepsze od wielu jakie trafiają do galerii, nie będę wspominał nawet o tym dziale.piotr_kosz wrote:
Kompletnie zepsułeś swój poprzedni potencjał. Zapewne po przeczytaniu wszystkich wskazówek z poprzedniej kandydatury, wybiegłeś podekscytowany na miasto i strzeliłeś przypadkowy kadr bez zastanowienia.
(...)
jednak tym zdjęciem udowodniłeś, że nie zasługujesz na bycie członkiem TWB. Szkoda, zmarnowałeś szansę.
Może i przesadziłem, jednak sam autor tej fotografii przyznał, że jej już nie doda. Co więcej - potwierdził, że wybrał to zdjęcie do rejestracji z rozpędu i bez zastanowienia.polski1500 wrote: Sorry, ale chyba się troche zapędziłeś. To zdjęcie jest lepsze od wielu jakie trafiają do galerii, nie będę wspominał nawet o tym dziale.