Dziesięciolatka
Re: Dziesięciolatka
Wzór 2 ma literówkę na plecach - jest mowa o Matce Bowskiej. Chyba że o Bovę chodzi 

Dzięki, poprawione.
A czy istniałaby możliwość stworzeain wersji z nadrukiem tylko z przodu, kat jak w obecnych wersjach.
"Lubię to"mzk8044 wrote:Klient nasz pan ;P

Pozdrawiam serdecznie,
Marcin
- decomposed05
Już wziąłem.
Poprosiłbym o przygotowanie syntetycznego ogłoszenia celem wrzucenia na główną. I o koszulkach i o imprezie.
Poprosiłbym o przygotowanie syntetycznego ogłoszenia celem wrzucenia na główną. I o koszulkach i o imprezie.
-
Odnośnie całej imprezy, czy jest szansa wrócenia w okolice Dworca Centralnego ok. 17. Gdyż o 17.35 mam pociąg do Krakowa, którym dobrze byłoby mi wracać z imprezy 

Zawsze można wysiąść wcześniej, nie musi Cię odwozić 200 osóbkacpergron wrote:Odnośnie całej imprezy, czy jest szansa wrócenia w okolice Dworca Centralnego ok. 17. Gdyż o 17.35 mam pociąg do Krakowa, którym dobrze byłoby mi wracać z imprezy

Z niecierpliwością czekam na ogłoszenie, żebym mógł podpiąć się z transportem z północydecomposed05 wrote:Już wziąłem.

- msienkiewicz
Dobrze rozumiem że Kultowy Ikarus też ma zamiar być na X latce?