www.phototrans.eu: kamilas7

Prace tych, którzy chcą się dostać na naszą stronę
piotr_kosz

Re: www.phototrans.eu: kamilas7

Post by piotr_kosz » 03 Mar 2012, 23:32

dario404 wrote:A co to jest ?? - „towarzystwo wzajemnej adoracji”??? moja wypowiedź dotyczy fotki
Robert - powinieneś się cieszyć. Ktoś powiększa Twój autorytet :D.
dario404

Post by dario404 » 04 Mar 2012, 00:00

piotr_kosz wrote:
dario404 wrote:A co to jest ?? - „towarzystwo wzajemnej adoracji”??? moja wypowiedź dotyczy fotki
Robert - powinieneś się cieszyć. Ktoś powiększa Twój autorytet :D.
Piotrek – jeżeli mogę się do Ciebie tak zwracać, moja wypowiedz nie jest złośliwa, nie mam żadnej antypatii do Ciebie jak i do Roberta – z całym poszanowaniem. Macie większe doświadczenie na stronie. Chylę czoło. Pozdrawiam i zapraszam do Białej na fotki a potem na browca :D
Amalio

Post by Amalio » 04 Mar 2012, 00:05

A tak wracając do kandydata, to powinien on zostać powieszony za jaja za użycie lampy błyskowej.
piotr_kosz

Post by piotr_kosz » 04 Mar 2012, 09:21

dario404 wrote: Piotrek – jeżeli mogę się do Ciebie tak zwracać, moja wypowiedz nie jest złośliwa, nie mam żadnej antypatii do Ciebie jak i do Roberta – z całym poszanowaniem. Macie większe doświadczenie na stronie. Chylę czoło. Pozdrawiam i zapraszam do Białej na fotki a potem na browca :D
Nie chodzi o żadne doświadczenie.

Admin stworzył ten dział po to, aby użytkownicy doradzali kandydatom jak dostać się na fotogalerię. W założeniu każdy wypowiadający się powinien wskazać wady, bądź plusy zdjęcia. Na przykładzie tego tematu zrobił to już Robert, więc Twój post na zasadzie ("Zgadzam się, jestem za") jest zbędny - chyba, że udowodnisz mi, jak Twój wpis pomógłby kandydatowi...

I oto mi chodzi, koniec śmiecenia.
Administrator

Decision

Post by Administrator » 03 Apr 2012, 09:41

User was denied
Post Reply