A co z "oglądaczami"? Oni z reguły kojarzą tylko adres phototrans.eu o forum nie mając bladego pojęcia. Skąd niby mają się dowiedzieć że zdjęcia autorów które lubili oglądać nagle trzeba wynajdywać na stronie z domeną pl a nie eu?decomposed05 wrote:No trzeba czytać.
Zmiany
- Marcin Ciszewski
Re: Zmiany
Zablokował mi zdjęcie.
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Wiecie co z nim zrobić!!!!!!!!!!!!!!!
xD
Jakie są kryteria dla Warszawy?
Wszedłem właśnie tam i ni cholerę nie chcą się wyświetlać podwykonawcy ZTM-u jeżdżący po gminach.
Sprawdzałem przykłądowo po tagu "KG Piaseczno" a potem po przewoźniku "PKS Warszawa".
Wszedłem właśnie tam i ni cholerę nie chcą się wyświetlać podwykonawcy ZTM-u jeżdżący po gminach.
Sprawdzałem przykłądowo po tagu "KG Piaseczno" a potem po przewoźniku "PKS Warszawa".
- decomposed05
Warszawą się jeszcze nie zajmowałem.mzk8044 wrote:Jakie są kryteria dla Warszawy?
- decomposed05
Kwestia czasu a sami trafią tam gdzie będą chcieli. Na razie głębszych manewrów nie będę robił.Marcin Ciszewski wrote: A co z "oglądaczami"? Oni z reguły kojarzą tylko adres phototrans.eu o forum nie mając bladego pojęcia. Skąd niby mają się dowiedzieć że zdjęcia autorów które lubili oglądać nagle trzeba wynajdywać na stronie z domeną pl a nie eu?
Mam takie głupie pytanie - może czegoś nie doczytałem - co to jest to "Like" pojawiające się z prawej strony przy komentarzach? I co oznaczają te cyferki, np. +1, +2?
Bóg dał nam Internet, a diabeł Neostradę.
Zapewne coś jak "Lubię to" na FB. A +1, itd. to ile razy koment został zalajkowany. Świetna rzecz. 

- piotrspike
Na razie wszyscy maja pl i eu. Czy planujesz czesc uk? Oraz gdy sfoce w uk Autosana to z automatu wyjdzie uk i pl czy pl bede musial wybrac sam?
- decomposed05
Jest część uk.phototrans.eu ale nie zacząłem nawet tego ogarniać.
A propos Warszawy: jakiś błąd występuje w mapce. Podczas dodawania zdjęcia po wybraniu miasta Warszawa pojawia się mapka... Mińska Mazowieckiego.
- decomposed05
Krzychu, czy ty ogarniasz gdzie ty piszesz w ogóle? Co ma mapka do zmian, które opisałem na początku?