Od dziecka interesuje się komunikacją miejską. Mój dziadek pracował jako kierowca. Chciałbym się tutaj wykazać.
Date: 2011-7-8
Number: 7204
Description: Mosty, ul.Gdyńska. Zdjęcie z wakacji 2011. Autobus linii 146 wraca do Gdyni.
I co z tego? Zdjęcie nieudane. Podobnie jak motyw z mostem jednego z tramwajów, bo był zasłonięty, ale kadr mimo tego sto razy ciekawszy niż tu, gdzie masz zwykłe pole jakich w Polsce pełno... bywały tu ciekawsze zdjęcia, które "hejtowałeś". Nie widzę też problemu powtórzyć go w pochmurny dzień, nie piszę o innej porze słonecznego dnia, bo nie znam geograficznego położenia tej ulicy. I zapomniałeś o jednym:mrozard wrote:Zacieniony bok nadrabia kadrem, więc nie pieprz.
Szukaj nadal układzików i innych bzdur które są skierowane specjalnie przeciwko Tobie, na pewno ludzie będą mieli do Ciebie szacunek i będą się słuchali jak psy Pawłowa.MKM Lechu wrote:[...]
Co Ty się tych literek uczepił? Jeśli myślisz, że literka przy nicku przedłuża komuś męskość, lub "dodaje skrzydeł", to zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy...MKM Lechu wrote:iż masz literkę przy nicku [...]ja wiem lepiej, bo mam literkę
Nie wymagam tego od nikogo.mrozard wrote:na pewno ludzie będą mieli do Ciebie szacunek
Póki co sam wymagasz tego ode mnie i mam grzecznie komentować fotki po Twojej myśli. Otóż nie.mrozard wrote:będą się słuchali jak psy Pawłowa.
Tak, zabieram, bo właśnie tak myślę, jesteś doskonałym na to przykładem. Ważne, że ty w to lustro patrzysz codziennie. Masz bardzo krótką pamięć - mnie nie usuwali z tej galerii siłą, jak ciebie. Ale ja sam odejdę. A ty co? Wróciłeś, dostałeś literkę, masz większą władzę, brawo, gratuluję, żegnam.vecto_529 wrote:Jeśli myślisz, że literka przy nicku przedłuża komuś męskość, lub "dodaje skrzydeł", to zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy...Wszędzie i u wszystkich coś widzisz, tylko chyba dawno w lustro nie patrzyłeś.
MKM Lechu wrote:nie biorę już udziału w żadnych słownych przepychankach