phototrans.pl: qboconnex
Re: phototrans.pl: qboconnex
Jak już się coś robi w takiej okolicy, to na tip top. Żeby nie było zastrzeżeń. Dlatego Robert dobrze powiedział, że rower przeszkadza, solidności uczmy się do początku. Jeżeli to była sytuacja awaryjna, to posta nie było.
Mnie strasznie przeszkadza ten znak, czemu autor nie wziął gumówki i go nie wyciął. Moim zdaniem to okropne zaniedbanie dlatego jestem na nie.
Myślę, że sęk to słaby pomysł. Bardziej oryginalnie byłoby, gdyby fotograf zrobił zdjęcie roweremegon wrote:Mnie też się podoba tak jak jest, choć niewątpliwie byłoby ciekawsze, gdyby kandydat miał czas powiesić ten rower na jakimś sęku na drzewie...

Last edited by Cash on 15 Jun 2013, 21:39, edited 1 time in total.
Z buta wjeżdżam, czyli jak działa copywriting sprzedażowy.
Ładne fotka ''+" 

A czemu miałby wycinać znak? Zawsze w taki sposób obrabiasz swoje zdjęcia?Bartek wrote:Mnie strasznie przeszkadza ten znak, czemu autor nie wziął gumówki i go nie wyciął. Moim zdaniem to okropne zaniedbanie dlatego jestem na nie.
Równie dobrze można by było przemalować autobus na różowo...Bartek wrote:Mnie strasznie przeszkadza ten znak, czemu autor nie wziął gumówki i go nie wyciął
Kiepsko odczytujecie oczywistą ironię. 

ZAWSZE. Biegam z gumówią i wadrem farby na wypadek jakbym miał coś wyciąć i odmalować.
O ironio. Wszystko czyta się sensownie do momentu, kiedy gada się głupoty. Ale w zderzeniu z oceną "dlatego jestem na nie." już niekoniecznie.umoya wrote:Kiepsko odczytujecie oczywistą ironię.