Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam.
Pozdrawiam Kacper.
Ja robię zdjęcia najtańszą lustrzanką i tak są kiepskie. Nie sprzęt się liczy a jego figlarność.kacper.gorski wrote:Bardzo wszystkich TWBowiczów przepraszam zwłaszcza Toma i Roberta oraz Mateusza Machla (przepraszam jeśli źle odmieniłem) za moje chamskie zachowanie. Nie chciałbym stracić konta więc będę się bardzo starać. A co do zdjęć... no cóż na aparat za 3,4 tysiące mnie nie stać ale zbieram i może już niedługo uzbieramale na razie musi mi starczyć aktualny aparat.
Pozdrawiam Kacper.
Przeprosimy za zachowanie przyjęte. Jednocześnie musisz zrozumieć, że jak wspomnieli koledzy, że ktoś wprawny dobre zdjęcie zrobi nawet zegarkiem z melodyjką, a najlepsza lustrzanka w rękach osoby nieobytej nie zagwarantuje poprawnej fotografii. Ty zaś zamieszczając zdjęcia słabe lub bardzo słabe, pokazałeś nam, że jeszcze nie opanowałeś podstawowych zasad fotografii, ani posiadanego sprzętu, a otrzymanie konta w tym serwisie jest dziełem przypadku.kacper.gorski wrote:Bardzo wszystkich TWBowiczów przepraszam zwłaszcza Toma i Roberta oraz Mateusza Machla (przepraszam jeśli źle odmieniłem) za moje chamskie zachowanie. Nie chciałbym stracić konta więc będę się bardzo starać. A co do zdjęć... no cóż na aparat za 3,4 tysiące mnie nie stać ale zbieram i może już niedługo uzbieramale na razie musi mi starczyć aktualny aparat.
Pozdrawiam Kacper.