Witam,
Chciałbym poruszyć pewien wątek. Otóż od samego początku kiedy posiadam konto w galerii, wszystkie moje zdjęcia są z automatu "Poza perspektywą" na phototrans.pl. Dopiero jak któryś z cenzorów to zauważy, to przenosi mi zdjęcie do perspektywy PL i problem znika. Nie ukrywam, że jest to irytujące bo nie wydaje mi się, aby moje zdjęcia nie zasługiwały na bycie w perspektywie phototrans.pl
Czy może mi Szanowny Admin lub ktoś, kto ma do tego stosowne uprawnienia zmienić ten stan rzeczy? Po co dokładać roboty cenzorom?
Dzisiejszy przykład:
http://phototrans.pl/14,685098,0,Tatra_KT4Dt_112.html
Poruszałem już kiedyś ten temat, lecz bez skutku więc będę próbował w dalszym ciągu.
Edit:
Widzę, że jakiś cenzor upublicznił zdjęcie, ale jest jeszcze drugie, można zobaczyć w czym rzecz.
Pozdrawiam,
Przemek.
685098
- wegierprzemyslaw
- justforfun
Re: 685098
Każdy nowy użytkownik przechodzi przez moderację. Jeśli faktycznie Twoje zdjęcia będą trzymały równy poziom to moderacja zostanie Ci zdjęta.
- wegierprzemyslaw
Moderacja jako taka została już zdjęta, natomiast chcialbym aby zmienić mi domyślną perspektywę na phototrans.pl bo wlaśnie to powoduje ze moje zdjecia są Poza perspektywą
A tego czasem sam sobie nie powinieneś zmienić? Edytuj profil.wegierprzemyslaw wrote:Moderacja jako taka została już zdjęta, natomiast chcialbym aby zmienić mi domyślną perspektywę na phototrans.pl bo wlaśnie to powoduje ze moje zdjecia są Poza perspektywą

- wegierprzemyslaw
Sprawdzałem to, mam ustawiony "Polski Grajdół" jako stronę macierzystą, a mimo to - dalej jest tak, jak jest 
Edit:
Dodam, że dodając zdjęcie przez "dodaj zdjęcie tego pojazdu" ten problem nie występuje, nie wiem czego to wina. Jeśli można, to proszę o sprawdzenie i ew. naprawienie tego błędu.
Pozdrawiam

Edit:
Dodam, że dodając zdjęcie przez "dodaj zdjęcie tego pojazdu" ten problem nie występuje, nie wiem czego to wina. Jeśli można, to proszę o sprawdzenie i ew. naprawienie tego błędu.
Pozdrawiam
Na razie musisz się wstrzymać i dodawać przez kartę pojazdu. ;> Bo myślę, że problem jest znany, ale... Musi nabrać mocy urzędowej, ot co.wegierprzemyslaw wrote:proszę o sprawdzenie i ew. naprawienie tego błędu.

- wegierprzemyslaw
Dobra, dzięki za zainteresowanie. Będę dodawał przez metryczkę bo w sumie nie jest to żadne utrudnienie 
Mam nadzieje, że zostanie to w przyszłości naprawione bo dosyć dziwny ten błąd.
Pozdrawiam

Mam nadzieje, że zostanie to w przyszłości naprawione bo dosyć dziwny ten błąd.
Pozdrawiam