344928
Re: 344928
Popieram osobę która to zablokowała, przecież do cholery tylu pojazdów nie ma jeszcze w bazie a niektórzy potrafią wrzucać kilkadziesiąt zdjęć jednego. Trzeba uzupełniać bazę albo przynajmniej ruszyć DUPĘ za miasto i szukać fajnych kadrów, kogo niby interesuje 20. zdjęcie tego samego wózka?
No ok, zacznę robić wypady za miasto;) Jesli foto zostanie odblokowane;] Bo jesteś taki mądry a masz zdjęcia niskiej jakość, wyjarane, ciemne i masówki;/
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

I krzywe i portrety.
Przepraszam za tą kłótnię, jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.
Najlepiej zakończmy temat jeśli nie można odblokować.
Przepraszam za tą kłótnię, jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.
Najlepiej zakończmy temat jeśli nie można odblokować.
Mnie 2 dni temu zablokowano zaledwie drugie zdjecie jednego pojazdu. Zajrzyj do mojego posta i powiedz, czy jest malo interesujaceMisfit wrote:Popieram osobę która to zablokowała, przecież do cholery tylu pojazdów nie ma jeszcze w bazie a niektórzy potrafią wrzucać kilkadziesiąt zdjęć jednego. Trzeba uzupełniać bazę albo przynajmniej ruszyć DUPĘ za miasto i szukać fajnych kadrów, kogo niby interesuje 20. zdjęcie tego samego wózka?

Nielubiany, chamski, cyniczny Křemílek 

Ulżyło Ci po napisaniu tego? 
Każdy moje zdjęcia ocenia wg własnego gustu, Twoja ocena jest mam wrażenie podyktowana emocjami
Zamiast podziękować za konstruktywną krytykę...
Napisz jeszcze, że jestem głupi

Każdy moje zdjęcia ocenia wg własnego gustu, Twoja ocena jest mam wrażenie podyktowana emocjami

Zamiast podziękować za konstruktywną krytykę...
Napisz jeszcze, że jestem głupi

- decomposed05
Zrelaksuj siępawel_slo wrote:Mnie 2 dni temu zablokowano zaledwie drugie zdjecie jednego pojazdu. Zajrzyj do mojego posta i powiedz, czy jest malo interesujaceMisfit wrote:Popieram osobę która to zablokowała, przecież do cholery tylu pojazdów nie ma jeszcze w bazie a niektórzy potrafią wrzucać kilkadziesiąt zdjęć jednego. Trzeba uzupełniać bazę albo przynajmniej ruszyć DUPĘ za miasto i szukać fajnych kadrów, kogo niby interesuje 20. zdjęcie tego samego wózka?